Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

póki co dobrałam sie do chłopa.. i teraz mysle nad dalszym działaniem .. 
he he hezakupiłam ten olejek
ale nie wiem czy go użyć..póki co dobrałam sie do chłopa.. i teraz mysle nad dalszym działaniem ..
![]()

baby baby bez jaj
znaczy sie bez rycyny prosze
ksiazke przeczytac, w panstwa miasta pograc a nie kombinowac![]()
wymiotlo wszystkie?jak ja byłam to dziewczyna nawet pić nie pozwali, bo w razie szybkiej akcji z cesarka bylby problem z podaniem znieczulenia![]()
tylko zwilzyc usta
Już zapomniałam jakie macie dobre pomysły, ich rozwiązania i teksty okraszające :-) Aż się chce czytać.
Bo jak juz klamka zapadnie to niezle mu da popalic jak nad mamunia sie nawet nie lituje !
;-)Cześć dziewczyny,
nie czytam regularnie, ale dziś poczytałam ostatnich 10 stron i uśmiałam się porządnieJuż zapomniałam jakie macie dobre pomysły, ich rozwiązania i teksty okraszające :-) Aż się chce czytać.
U nas życie płynie z dnia na dzień, Franek jest grzeczniutki (raczej). W nocy czasami poszaleje, ale M ma zwolnienie na opiekę nade mną więc mamy dyżury póki co, nawet jak moja kolej to mogę potem rano odespać. Stasiek niestety też w domu, znowu zakatarzony i pokasłujący. Baliśmy się, że małego zaraził, ale był pediatra i stwierdził, że nie. Jutro mamy też wizytę w przychodni, ale przy tej pogodzie chyba zrezygnuję. Nie werandowaliśmy jeszcze młodego, położna odradziła bo za duży mróz. A co inne mamy o tym myślą?
,ale teraz ta pogoda mnie przeraza i wole nie ryzykowac spacerami .