• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ponoc dobre sa butelki lovi maja kształt dobry smoczka ... moja bratowa ktora ma miesiecznego synka tez raz karmi z piersi raz odciaga i z butli i maly swietnie sobie radzi i tak i tak.......
Moja ma 4 butelki. 2 z Aventu, jedną z Lovi, jedną z Lakta bodajże (bo to z laktatora), ale świetnie sobie radzi z każdym nuplem z tych butli. Aż miło patrzeć jak ssie i się najada, nie to co przy moim cycu:-(

Mea spokojnie ! w razie czego mozna odzyskac dane! sa firmy,ktore sie tym zajmuje ,troszke to kosztuje,ale pewne rzeczy ,jak np zdjecia sa bezcenne, wiec na pewno warto zaplacic:tak:

zobacze jeszcze co sie uchowalo na karcie w aparacie !! moze conieco tam jest z tego co potrzebuje ... ale narazie to siasc i plakac !!
poza tym na odzyskiwanie jest tego za malo ... pojedyncze choc wazne pliki ... moj maz tylko powiedzial "bogu dzieki ze nie bylo tam zdjec Agatki /z wyj tych z USG ;(/ bo to bylaby tragedia"

a zdjecia z usg zaraz poszukam ... moze jeszcze gdzeis sie uchowaly !! przynajmniej kilka!!

Ja nawet o karmieniu nie będę się wypowiadać:wściekła/y:
Daję sobie jeszcze tydzień i walę wszystko...kupuję butlę i będę go dokarmiać...bo to nie jest dla mnie normalne że on po kąpaniu do 22 6 razy albo i więcej piję z piersi!!!
Ja ostatnio od 23-2.30 karmiłam z cyca a Mała się w ogóle nie najadła, jak chciałam ją odłożyć do wyrka to wielki płacz bo głodna.. To dało mi do myślenia, zaczęłam odciągać i nic dziwnego, że się nie najadała jak mam ledwo co pokarmu.

no ja tez jestem ciekawa co inne mamy jedza
ja jem podobnie z nabiału tylko przetwor nie pije mleka bo sie obawiam skazy bialkowej a jabłko tylko uprazone:sorry::eek:
Mi położna mówiła, że diety nie mam stosować. Po prostu jeść wszystko oprócz ciężkostrawnego, słodycze ograniczać, ale od czasu do czasu nie zaszkodzą, chyba, że zaobserwuję u Małej objawy jakieś. Co do picia wsjo prócz gazowanego. No i alkoholu hehe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry