• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja ją mam, ale na razie nie zauważyłam poprawy.
Ja nie do końca w temacie, ale ponoć jak się często przystawia do piersi maluszka to zwiększa się ilość pokarmu...;-)

a ja nie kumam, to nie moga Dafi dac oksy zeby skurcze byly mocniejsze ? \
nie czajuuuu
Z głupoty jej nie chcą dać, bo tak im się podoba:wściekła/y: BIDULKA :-(

:-(smutno mi,
Dafi sie meczy,
mnie boli brzuchol
do dupy taka robota

Kochana nie smuć się, będzie lepiej :tak:

Ja pod koniec cięży w ogóle nie miałam ochoty na seks, a teraz taką chcicę mam, że szok. No a trzeba czekać:sorry:

Hehe to tak zawsze - zakazany owoc hehhe :-D
A ja z ochotą to nie miałam problemu, chyba tylko na początku jak się źle czułam.:eek::-D

Mój chłop daleko od mienia :/ czuję sie samotna z tymi bólami :-( Dziś jeszcze mnie gin opierdzielił, że z bólami sama autem zasuwam :-(
ehhhh....
chcialabym zeby cos doszlo do tego bolu,
wody, czop cokolwiek i siuuuup a tu oboli sie i nic z tego nie ma
do tego jestem zdolowana Dafikiem bo wyobrazam sobie jaka juz slabiutka ;/
pisala mi, ze slabo w nocy ze snem, to musi byc niezle wymaglowana

Moja ma 4 butelki. 2 z Aventu, jedną z Lovi, jedną z Lakta bodajże (bo to z laktatora), ale świetnie sobie radzi z każdym nuplem z tych butli. Aż miło patrzeć jak ssie i się najada, nie to co przy moim cycu:-(

A co myślicie o butelkach i smoczkach Tommee Tippee ?Sprawdziła już któraś ? :sorry:
P.s. Sorki, może to nie miejsce na takie pyt.:sorry:

reklama
Nie no czytam ze jeszze Daffi nie urodzila:szok:normalnie to chyba tam pracuja sadysci a nie lekarze:wściekła/y:ja bym na jej miejscu sie chyba wypisala i pojechala do innego szpitala,przeciez to jest nie ludzkie zeby tyle czasu trwala akcja porodowa:wściekła/y:a juz tymbardziej po terminie,na co oni czekaja:eek::wściekła/y:niech jej zerobia ciecie i po sprawie.Normalnie roznioslabym ten szpital:wściekła/y:
MOJ JAREK DZISIAJ BEDZIE POD WIECZOR :cool2::-D
Chyba polece do gina dzisiaj na wizyte !!! ;-);-);-)

No,no ale bedzie utesknienie:-)super ze juz wraca;-)

Ratujcie mnie dziewczyny bo umrę:no::no::no:
Już 3 dzień jak moja biedna Haneczka sra i rzyga dalej niż widzi ( sory za opis )! A w nocy wzięło i mnie! Boże jak Tomek też się zaraził to przyjdzie nam znów wrócić do szpitala! Na razie nic mu nie jest ale widzę że to ujawnia się po paru dniach!
Dobrze że w nocy dzieciaczki dobrze śpią to mama może okupować łazienkę!

Oj:-(:-(:-(i co powiedzial lekarz?Moze trzeba zastrzyki?

witam z domku !! wczoraj skiepscil mi sie komputer i musze nad nizm zaraz popracowac ale chcialam wam powiedziec ze jestem juz u siebie, ciagle w dwupaku :) z zaleceniami wracania tam co 2 dni na ktg !!!

dopiero weszlam wiec troche mi zajmie ogarniecie calego balaganu ale chcialam wam dac znac ze zyje :)

do szpitala ostatecznie ide 28.12 na wywolanie wiec okaze sie na przelomie roku czy mala chce wychodzic czy nie ... narazie mam odstawiony cordafen i troche mnie skurcze lapia ale szyjka jak w 5-6 miesiacu ciaz - wysoko, dluga i twarda ... jak mnie zlapia skurcze a szyjka nie zareaguje to cesarka ;/

znikam na jakis czas bo musze swojegokompa doprowadzic do stanu normalnosci a daleko mu do tego !!

Fajnie ze jestes:-)teraz ja znikne.

Przeczytałam o Daffi:szok: ...i jestem przerazona:szok::szok::szok: z regóły jak poród się przeciąga do 24h to robią ciecie...Znający życie to na łapowe czekaja:wściekła/y: Strasznie jej wspolczuje :-(

No wlasnie na co czekaja????

wszedzie juz by ja pocieli dawno chyba :eek:nawet na krowej w warszawie gdzie sa mega za porodami rodzinnymi po 24h jak nie idzie tną :tak:
ale w tym jej szpitalu zawsze jakies dziwne akcje miala...przynajmniej z tego co opisywala a to tetno dziecka spadalo i nikt nie reagowal:szok: a to cos innego...w innym szpitalu to przy takich spadkach jak ona pisala ,ze miala to by natychmiast cieli...jakas rzeznia a nie szpital:no::wściekła/y: może mąż coś zadziała jak przyjedzie ...miejmy nadzieje...albo padnie dziewczyna z wycieczenia ,zaczniej mdlec i beda musieli ciąc...jeszcze ja pocieszyli,ze dziecko duże :szok: no ładnie :szok::szok::szok: to co dopiero bedzie pozniej jak ona teraz juz nie daje rady:szok::no::wściekła/y:

Zgadzam sie:tak:

Ja ide teraz podszykowac sie do jutra,powiem wam ze mam stracha,no i nie wyobrazam sobie jak przezyje te kilka dni:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry