reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc dziewczynki:-)
A ja dzis po ostatniej wizycie lekarskiej...Nic nie wrozy aby Julka w najblizszym czasie wyszla...
W srode mam jeszcze ctg w przychodni a potem(o ile nic sie nie bedzie dzialo) mam juz jechac 27 grudnia do szpitala tez na ctg i tak codziennie...
No a jesli czasem sie zdarzy,ze mala dalej nie zechce wyjsc to po tygodniu od terminu podadza mi tabletki na wywolanie...
Poza tym wszystko ok.Mala wazy 3600 i ma 53 cm dlugosci...

Daffi wielkie gratulacje!!!!

Milego wieczorku wszystkim.

Czesc dziewczynki:-)
A ja dzis po ostatniej wizycie lekarskiej...Nic nie wrozy aby Julka w najblizszym czasie wyszla...
W srode mam jeszcze ctg w przychodni a potem(o ile nic sie nie bedzie dzialo) mam juz jechac 27 grudnia do szpitala tez na ctg i tak codziennie...
No a jesli czasem sie zdarzy,ze mala dalej nie zechce wyjsc to po tygodniu od terminu podadza mi tabletki na wywolanie...
Poza tym wszystko ok.Mala wazy 3600 i ma 53 cm dlugosci...

Daffi wielkie gratulacje!!!!

Milego wieczorku wszystkim.

tabletki na wywolanie ?? pierwsze slysze ...

W kazdym razie mam nadzieje,ze mala normalnie zechce wyjsc bo jakos samo slowo wywolanie mnie przeraza...

ale co ty !! jesli sie tylko zareaguje na oksytocyne to moim zdaniem fajna sprawa ... przychodzisz na IP ... dzien dobry itd ... wypelniasz na spokojnie papierologie, badania, lozeczko na oddziale, pani polozna zaklada wenflon i sru na porodowke :) a tam grzecznie "dzien dobry na ja OCT" pani kladzie cie na wygodnym lozeczku, wpina kroplowe, podpina KTG i lezysz i czujesz jak ci wali skurczami po brzuchu ... a potem jesli zareagujesz to luz - rodzsz ... jak nie to apiac na lozko na oddziale i zaczyna sie zabawa pt "co tu zrobic co by rozkrecic akcje" :)

Pewnie masz racje...To ja ostatnio sobie za duzo wymsylam i dodaje sobie strachu...
Kurcze tak chcialam aby mala byla na swieta juz z nami...
No,ale jak nie wyjdzie to tez ok.bo bedzie po swietach:-)
Wszystkim nam juz niewiele zostalo:-)

reklama
Pewnie masz racje...To ja ostatnio sobie za duzo wymsylam i dodaje sobie strachu...
Kurcze tak chcialam aby mala byla na swieta juz z nami...
No,ale jak nie wyjdzie to tez ok.bo bedzie po swietach:-)
Wszystkim nam juz niewiele zostalo:-)

teraz to juz poleci z gorki :) ja jakos staram sie do tego podchodzic optymistycznie :) w koncu nie na darmo mowily o mnie polozne ze ze mnei to niepoprawna optymistka jest :)

Do góry