Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny a jak jedza z butli to leci im po boku mleko??
bo moj czasami je ladnie a czasami jak oszolom caly ulany...;/
dziewczyny a jak jedza z butli to leci im po boku mleko??
bo moj czasami je ladnie a czasami jak oszolom caly ulany...;/
a ta oksytocyna to w zastrzyku,czy jak ja podaja? szczerze przyznam ze jestem troche przerazona!!!idziesz na porodowke, dostajesz oksytocyne i rodzisz
ja do porodu dostalam 5 jednostek oksy ... bez tego pewnie bym nie urodzila ... ale za to rozwarcie poszlo piorunem !! jesli mozna tak mowic o 5 godzinnym porodzie ...

ja przy porodzie odstalam w zastrzyku do zyly i w kroplowce...a ta oksytocyna to w zastrzyku,czy jak ja podaja? szczerze przyznam ze jestem troche przerazona!!!![]()
Na boczku. Raz na jednym, raz na drugim;-)Dziewczynki jak układacie swoje pociechy do snu ? całą noc na wznak czy z boku na bok ?
Ja potrzebowałam akt ur dziecka, zaświadczenia od gina i dowody nasze;-) I teraz tylko czekać na kasę:-)Tak, potzrebujesz zaświadczenia od gina,akt urodzenia, pesel dziecka, no i z urzedu skarbowego rozliczenie za 2008 rok. Z tego co pamietam to daja to w urzedzie skarbowym od reki, nie pamietam jak to się dokładnie nazywa;-)
a ta oksytocyna to w zastrzyku,czy jak ja podaja? szczerze przyznam ze jestem troche przerazona!!!![]()
ja przy porodzie odstalam w zastrzyku do zyly i w kroplowce...
a dwa dni po porodzie w dupsko...bo skrzepy mi sie na macicy zrobily...
Ja potrzebowałam akt ur dziecka, zaświadczenia od gina i dowody nasze;-) I teraz tylko czekać na kasę:-)