Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W nocy miałam ciąg dalszy braku mleka w prawej piersi!
A najlepsze...mój mąż właśnie był w aptece pod Lwem ( Mea wie gdzie;-)) po szczepionkę na pneumokoki...zapłacił 234 zł...a wiecie ile u nas na wsi kosztuje? 350 zł!!!!
Jak można mieć takie przebicie?
uuuu mam nadzieje, że sie wyspałaś.
laski po ilu nockach ma sie dosc zycia ?? bo ja juz chyba mam dosc wlasnie ... mala dzis zrobila sobie fajrant od 4 do 7 rano ... ja sie wykanczalam, ona tez i mariusz z nami ...
macie jakis sposob zeby taki maluch przesypial noc ??

wczesniej zawsze jest kapiel:-) pierwsza pobudka w nocy jest około 3. jedna noc u nas jest spokojna druga nie..i pomalu wchodzi mi to w krew..kazdej nocy latwiej mi sie wstaje...laski po ilu nockach ma sie dosc zycia ?? bo ja juz chyba mam dosc wlasnie ... mala dzis zrobila sobie fajrant od 4 do 7 rano ... ja sie wykanczalam, ona tez i mariusz z nami ...
no my ja wczoraj rozstroilismy podwujnym kapaniem ... ale dzis sprobuje ja jakos poukladac po malutku ... moze drobnymi kroczkami i do czegos dojdziemy ... no i ciagle sie zastanawiam co z tym karmieniem zrobic bo naprawde nieciekawie mi to wyglada ... mama bedzie na mnie wieszac psy jak przejde na butle ale jak mam dzircko glodzic to chyb nie tedy droga !!!
Cześć Mamusie, mój mały też daje mi popalić ale raczej w dzień, jest ciężkim przypadkiem do usypiania nauczył się już brania na ręce bo jak miał wzdęcia i się pręzył często braliśmy go i robiliśmy masaż brzusia. I teraz mam przechlapane nie wiem czy można od tego odzwyczaić żebym mogła co nieco w domu zrobić, może jak będzie starszy to łatwiej się go zabawi i będzie lżej?
tak chyba wola wszystkie dzieci
jak odkladam go do lozeczka to co chwile zerka czy jestem:-)
ale ja go staram sie odkladac ,troche pokwili,poplacze i jak widzi ze nic nie wskora to zasypia
choc czasami jak nie bardzo chce mu sie spac to wyje jak nie wiem i musze go z litosci wziasc
ale potem po kilku chwilach staram sie go jednak odlozyc.laski po ilu nockach ma sie dosc zycia ?? bo ja juz chyba mam dosc wlasnie ... mala dzis zrobila sobie fajrant od 4 do 7 rano ... ja sie wykanczalam, ona tez i mariusz z nami ...
powiem ci ze jest roznie,czasami bedzie super noc a czasami wlasnie taka mordega
ale jak nie bedzie spala caly dzien i sie troche wymeczy to bedzie spala jak zabita

Mea wszystko pomalutku i będzie dobrze!!!
Chyba lepiej dziecko dokarmiac butlą niz żeby głodne było, to zrozumiałe. Agatka bardzo mała jest jeszcze i Ty często ją przystawiając do piersi bez problemu zwiększysz laktację;-) Powodzenia!!
Mea wszystko pomalutku i będzie dobrze!!!
Chyba lepiej dziecko dokarmiac butlą niz żeby głodne było, to zrozumiałe. Agatka bardzo mała jest jeszcze i Ty często ją przystawiając do piersi bez problemu zwiększysz laktację;-) Powodzenia!!
trzeba wytrwalosci i przedewszystkim spokojnie
jak mala bedzie czesto ssala to i mleczka bedzie wiecej ale skoro widzisz ze sie nie najada to pdaj butle i nie miej wyrzutow sumienia;-)w przerwach sciagaj laktatorem;-)no my ja wczoraj rozstroilismy podwujnym kapaniem ... ale dzis sprobuje ja jakos poukladac po malutku ... moze drobnymi kroczkami i do czegos dojdziemy ... no i ciagle sie zastanawiam co z tym karmieniem zrobic bo naprawde nieciekawie mi to wyglada ... mama bedzie na mnie wieszac psy jak przejde na butle ale jak mam dzircko glodzic to chyb nie tedy droga !!!