Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za 30 min mam karmienie , no zobaczymy .... martwie się przez co z pokarmem coraz słabiej![]()

Stara metoda karmi wygazowane i dużo picia i wiem, że łatwo mówić, ale... nie denerwuj się!!!
kurde karmienie dziecka z koka to mordega...prezy se robi czerwony smoczka nie chce puscic...lece mu sie bo boku..
zwyje potem sie krztusi...
:--
-(
juz brak mi sil...

witam ...
my po ciezkiej nocy po malu wychodzimy na prosta ... powiem wam ze pobrac mocz takiej kruszynce to nielada wyczyn !! 2h mordegi i cala trojeczka wykonczona !! i mam tylko nadzieje ze sie pani uda cos zrobic z tych kilku kropelek ktore udalo sie zlapac ... narazie pani doktor nie dzwonila wiec zobaczymy do 14 ... oby wszystko wyszlo OK ... trzymajcie kciuki !!
tym czasem mala usnela a ja sie nareszcie wykapalam !! dzis dopiero wzielam antybiotyk i mam nadzieje ze poczuje sie cos lepiej !!
;-)witam ...
my po ciezkiej nocy po malu wychodzimy na prosta ... powiem wam ze pobrac mocz takiej kruszynce to nielada wyczyn !! 2h mordegi i cala trojeczka wykonczona !! i mam tylko nadzieje ze sie pani uda cos zrobic z tych kilku kropelek ktore udalo sie zlapac ... narazie pani doktor nie dzwonila wiec zobaczymy do 14 ... oby wszystko wyszlo OK ... trzymajcie kciuki !!
tym czasem mala usnela a ja sie nareszcie wykapalam !! dzis dopiero wzielam antybiotyk i mam nadzieje ze poczuje sie cos lepiej !!
Nie masz wyjścia. Godzine po karmieniu zacznij ściągać, potem dajesz cyca a jak zaczyna przykimywać flacha z odciągnientym mlekiem i tak w kółko puki nie będzie tyle w cyckach, że z 1nego w 10 minut się naje jak bąkNo i już wiem jak to wygląda ale nie wiem co z tym zrobićwypił z butli migiem 65 ml, i jeszcze cyca chciał, dodam, że pijąc butlę nie zasnął nawet na chwilę a przystawiony do cyca odlatywał w błogi sen
i co teraz ?
;-)z butelek aventu..Z czego karmisz?![]()