mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Czesc dziewczyny, za nami tez juz trudna noc...
Mea, mam prosbe- wstawilam jakis czas temu zdjecie Lidki do albumu. Moglabys wrzucic na liste?
juz poszukam !!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny, za nami tez juz trudna noc...
Mea, mam prosbe- wstawilam jakis czas temu zdjecie Lidki do albumu. Moglabys wrzucic na liste?
Hej laseczki wrocilam dopiero wczoraj ze szpitala porod masakra 9;55 h pozniej opisze pekla mi szyjka i pochwa i jeszcze na dokladke hemoroid ktory nagle sie niewiadomo skd pojawil mialam 20 min zeby urodzic bo juz cesarke chcieli robic ale jakos wychnelam hehe maly mial wysoka zoltaczke przez konflikt z moja krwia ale juz jest dobrze za tydz kontrola mysle ze jakos to bedzie dodam fotki na albumMam mleko ale maly nie chce ciagnac
sciagam ile sie da i karmie poki co bebilonem na zmiane z odciagnietym musze go nauczyc ale nie wiem czy sie uda hehe
napiszcie mi tylko witaminke d codziennie a witaminke k jak karmie pol na pol to co drugi dzien????????
napiszcie mi tylko witaminke d codziennie a witaminke k jak karmie pol na pol to co drugi dzien????????
witamine d3 codziennie z tym ze u mnie jest od 15doby zycia u innych po 3 tygodniu! a witamine K tylko gdy karmisz piersia!!!! jesli podaje sie sztuczne to witaminy k juz sie nie podaje!
no wlasnie D od 15 doby a K przy karmieniu piersia ... tylko ze ja tez karmie pol na pol i nie wiem czy podawac ta witamine czy nie ...
ale wczoraj pediatra przepisala nam Cebion multi,witamine K daje codziennie od 8 doby zycia ale tylko dlatego ze moj maly jest wylacznie na cycu
jesli sie dokarmia mieszanka sztuczna to nie trzeba

jak bylam we wtorek u pediatry to mi pwoiedziala ze jak sie dokarmia to juz witamina K odpada! ale pewnie kazdy lekarz ma swoje zdanie! co lepsze jak karmi sie tylko butla to mi pediatra owiedziala ze witaminy d3 tez mam nie podawac. mam skonczyc buteleczke do konca i przy nastepnej wizycie na szczepieniu zastanowi sie co dalej...czy mam ja podawac czy tez rezygnujemy juz...bo mleka sztuczne maja mnostwo witamin!