Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale Twoja malutka jest na cycu?moj aniolek zrobil wczoraj 6 kupek
ze spaniem tez nie bylo zle.... zasnela przed 22 wstala o 1 a juz o 1:30 spala i tak ladnie do 7:30... przed chwila zrobila sobie drzemke na pol godz i juz zaczyna sobie marudzic:-)

,wzielam na rece i posiedzielismy do 22 pozniej padl w naszym lozku ! 
wczoraj zasnol ok 22 i do pierwszego karmienia Jarek wstawl ok 2.30
wyciagnol 150 ml i spal do 6 i wyciagnol 140 ml i zaraz\ po jedzeniu walnol kupsko ze prawie bokami wylazlo- to wiem z opowiadan jarka !

zjadl 100 ml i dalej spi juz sie przebudzajac bo ok 13 pora karmienia nastepna bedzie !!

Ja wlasnie wrocilam ze szpitala,lekarz mnie zbadal i osluchowo jestem czysta wiec albo mam infekcje wirusowa albo to sprawy ginekologiczne lub zapalenie.Dzwonilam do gina i powiedzial ze jak temperatura bedzie sie nadal utrzymywala to mam podjechac po recepte na antybiotyk.No i najgorsza wiadomosc dla mnie jest taka ze jesli temperatura przewyzsza 38 st. to mam nie karmic:-(teraz temperatura spadla (37,5),ja czuje sie lepiej no ale zobaczymy co bedzie dalej.Cycki mnie raczej nie bola.
Wracaj Nam szybko do zdrowia :-(
Dziewczynki 10 min aktywnego ssania (połykania) wystarczy by się 2 tygodniowy maluch najadł z cyca ? :-( popadam w paranoję już chyba jakąś ....po karmieniu zaraz zasypia .....:-( wiec gdyby był głodny to raczej by nie spał ...?
ja czasami jak zmieniam mu pamka po karmieniu to sie przebudzi i wteddy znowu daje mu cyca,moze ty tez tak spróbuj?my mielismy kaftanik, pajac, skarpetki, rekawice, czapke cienka i gruba, kombinezon i kocyk, i zakryty byl pieluszka bo jak wychodzilismy to bylo minus 3....dziewczyny mam pytanko: jakie ciuszki uszykowac dziecku na wyjscie ze szpitala,bo przez ta pogode zupelnie nie wiem... koszulke,kaftanik,spioszek,skarpetki,cieply kombinezon i czapeczka? czy cos innego? i czym go przykryc w nosidelku,kocykiem czy kolderka? a twarz zaslonic pielucha?? pomozcie...