Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mialam tommie tippee i po tyg sie rozwalil memrana beznadziejna ii nie chcial ssac..Tak mi się przypomniało- nie bardzo wiem gdzie o to zapytać- jak nie tu to niech moderatorki krzycza- dziewczyny- możecie polecić jakiś laktator? Nie kupywałam do tej pory bo nie wiedziałąm czy karmienie cycusiem wypali. Na rzie ściągam ręcznie ale zastanbawiam się nad laktatorem. Aha, uzywacie podgrzewacza?
Łoł, fajnie. A my się cieszymy bo na becikowe tylko 2 tyg czekamy:-) We wtorek odbieramy już:-)
Dziewczynki już po dzisiejszej wizycie wiem, że mały przybiera na wadze więc nie ma mocnych- musi się najadać!jestem już spokojniejsza a mleko ładnie płynie ..
jeszcze tylko te oczka wyleczyć i zyć nie umierac, mały daje pospać, płacze mało codo
![]()
Jakie dokumenty są potrzebne zeby złozyc wniosek o becikowe ,bo o nim zapomnialam wogole i niczego jeszcze w tej kwestii nie zalatwialamto niezle bo my miesiac... pod koniec stycznia podobno ma byc....
za to na to drugie az musimy czekac 2tyg na decyzje i od decyzji pewnie tez miesiac!!!

Któraś z dziewczyn pisała, że jej dzidzia schudła po wyjściu już ze szpitala w domu, to normalne pytałam lekarzapo 10 dniach zycia waga może odbijac dopiero
i to się w normach mieści
![]()
Jakie dokumenty są potrzebne zeby złozyc wniosek o becikowe ,bo o nim zapomnialam wogole i niczego jeszcze w tej kwestii nie zalatwialam![]()
kochana wiem co przezywasz bo moja kruszynka od tych zielonych wod tez miala zapalenie spojowek ktore z jednego oczka przeszlo na drugie.. malutka oczko chore miala caly czas zamkniete a gdy probowala je otworzyc to kazdym otworkiem wylewalo sie mnostwo ropy!!! widok nie mily i jak mi bylo zal malutkiej ze tak sie meczy przez naszych beznadziejnych lekarzy!!!
wierze ze bedzie ok...a jakie lekarstwo na oczka dostalas?
ile u Was trwało leczenie ?dostaliśmy chibroxinile u Was trwało leczenie ?
Wszystko wskazuje na to ze to sapka. Teraz martwie sie aby to nie było na tle alrgicznym bo mala ostatnio zaczela robic zielone kupki
A jak wy sobie poradziliscie z sapka?
Ja tez praktycznie caly czas sama. Maz wyjechal na dwa tygodnie i teraz tylko tesciowa zaglada i mi pomaga. Ale wiadomo jak to z tesciowymi... wolalabym aby byl ze mna maz, szczegolnie teraz gdy z mala nie jest najlepiej potrzebuje szczegolnie wsparcia
Hania tez jest coraz bardziej aktywna w dzien, na szczescie potrafi sie zajac z 15 minut karuzela lub inna zabawka to wtedy ja sie szybko kapie, albo robie posilki. Natomist po tych krotkij zabawie musze ja zazwyczaj nosic na raczkach![]()

ja kupiłam oba cudowne wynalazki i szczerze powiedziawszy nie wiem po coTak mi się przypomniało- nie bardzo wiem gdzie o to zapytać- jak nie tu to niech moderatorki krzycza- dziewczyny- możecie polecić jakiś laktator? Nie kupywałam do tej pory bo nie wiedziałąm czy karmienie cycusiem wypali. Na rzie ściągam ręcznie ale zastanbawiam się nad laktatorem. Aha, uzywacie podgrzewacza?