madziara-kr
Fanka BB :)
A moj juz od 8 sie drze... i caly czas bujam i nie chce spac... pisze jedna reka![]()
uparty
moja spi po modyfik jak aniolek
ksiedza dzis mamy trzeba sie ogarnac ;/
a ja taka rozciamciana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A moj juz od 8 sie drze... i caly czas bujam i nie chce spac... pisze jedna reka![]()
no niestety ale my sie meczymy z kolkami troche i wzdeciami.... ale juz znajomy wysłał sab simplexuparty
moja spi po modyfik jak aniolek
ksiedza dzis mamy trzeba sie ogarnac ;/
a ja taka rozciamciana
też się zastanawiam kiedy to minęłoNatalka....
Lenka ma juz prawie 2 miesiace wow, kiedy to minelo...
powiedz jak sie dogadujecie?![]()

nie ma kolekto tez zmienilas na modyfikowane?
a ma Mala kolki czy nie?
moja po tym modyfikwoanym nawet kolek nie ma ....
musze sie zdecydowac... troche mi zal
tyle sie czyta ze nie ma jak cycek ...

i jest najedzona
moja po nocy wciąga 160 mlmi kazala podawac ale ponoc tylko k sie podaje bo te witaminy sa w pokarmie
moj je 100 ml a czsami 120ml !!! wiec robie 120 ml zawsze juz ma miesiac prawie skonczony... i je około 8 razy na dobe ...
nie wiem po kim to takie żarte
no niestety ale my sie meczymy z kolkami troche i wzdeciami.... ale juz znajomy wysłał sab simplex![]()
wierze ze pomoze bo jak nie to zalamka i trzeba bedzie czekac,,, az samo minie kiedys![]()

ja teżA moj juz od 8 sie drze... i caly czas bujam i nie chce spac... pisze jedna reka![]()

hehe ale moj nie ma miesiaca wiec poczekaj poczekaj az bedzie w lenki wieku ciekawe ile bedzie jadl juz sie boje hehehehmleka modyfikowane robione są na wzór maminego mleka
my jedziemy prawie od początku i jest super-mała ma drugą brodęi jest najedzona
moja po nocy wciąga 160 mlnie wiem po kim to takie żarte
![]()
okte kolki to straszne cholerstwo
ja mam espumicol dla dzidizi pantex lda siebie
diete tez mam
i kiepsko to pomaga...
czyatalam o tym sab simplex, napisz pozniej czy skuteczne, jak tak to tez bede sciagac
mojn tez ale co 5 min krzyk .... i ssie monia....ja też
mój pucuś śpi na lewej ręce![]()
Lenka w 3 tyg jadła po 90-110 ml i położna kazała nam ją głodzić i tyle nie dawać żeby żołądka nie rozepchaćhehe ale moj nie ma miesiaca wiec poczekaj poczekaj az bedzie w lenki wieku ciekawe ile bedzie jadl juz sie boje heheheh

Nie kazdyhehehe
Asiu pomoz doradz :-(
mam takie pytanie do bardziej doswiadczonych mam:
minelo trzy tygodnie od porodu a moje karmienie rozkrecilo sie do sciagniec 80 ml maks
malej to srednio wystarcza, rozdrazniona jest, do tego ma kolki
wczoraj o 16 wogole mi siadl pokarm i sciaglam tylko niecale 20 ml :-(
dalam jej nan1, spi po nim pieknie i nie zwija sie tak jakby wogole kolek po modyfik nie miala...
co ja mam robic? przejsc na modyfik ? mieszac?
jestem podlamana ciezka noc :-( heeelp
Aśka-masz rację-szkoda patelni![]()
rozzalona jest bo nie dojada byc moze ,wiec dokarmiaj mleczkiem ale cycka tez dawaj!moja mala chce z piersi ale jest strasznie rozzalona po tym karmieniu :-(
kurcze tyle pisza zeby karmic cycem mam wyrzuty,
czy jak sie przestawi na modyfi to podaje sie tezwitaminy K i D? czy one sa juz w pokarmie?