reklama

Grudzień 2009

reklama
szukam przepisow do kombiwaru halogenowego !!!!!!
MOj mi zakupil na rocznice slubu :-D:-D:-D:-D ( 3 luty) - 9 lat razem ;-)
Jak mu zaczelam plakac ze nie bede miala czasu gotowac to chyba sie wystraszyl ahahhahahahahh i zakupil ostatnio kombiawar halogenowy - robilismy pierwsze potrawy w nim - no dla mnie BOMBA!
Piecze ,griluje , smazy,gotuje na parze! Wrzucilismy wsio razem i po 30 minutach mielismy obiad jak z restauracji ahahahhahah ! - Teraz juz nie bede miala wymowki ze nie ma kiedy obiadu ugotowac bo Fifi itp ahaha

Była położna-powiedziała, że jeśli daje jej tylko NANa w nocy to mam go zrobic troszku slabszy-wtedy nie bedzie taki ciezki na zoladku:tak::tak::tak:wiec wieczorem bedziem probowac!!!! Aha ale sie boje wieczora Moj pojechal na delegacje i dwie nocki same:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

idę ściągnąć pokarm bo mały się wybudzi zaraz na jedzenie - wypróbujemy nową butelkę. :tak:

Zdaj relacje czy malemu podeszla butla!

Była położna-powiedziała, że jeśli daje jej tylko NANa w nocy to mam go zrobic troszku slabszy-wtedy nie bedzie taki ciezki na zoladku:tak::tak::tak:wiec wieczorem bedziem probowac!!!! Aha ale sie boje wieczora Moj pojechal na delegacje i dwie nocki same:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Dasz rade !!!A pozniej jaka bedziesz z Siebie duma !!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry