Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daffi mój to zasypipa odrazu po kąpieli i mleczku. Normalnie ma odlocik heh. Ale go budzę o 23 bo wtedy obudzi mnie w nocy dopiero po 4

Mój sobie lula heh a przedtem patrzył na karuzelkę, którą mu babcia kupiławow to zazdroszcze... moja za cholerke nie chce nynac po kapieli... a ja w ciazy szybko chodzilam spac z tym ze moja corcia dokazywala caly czas i przelozylo sie to na rzeczywistosc obecna..... teraz lezy od 20 min i mnie nie wola tylko sama sie bawi i sobie gada do telewizora![]()

daffi moj zasypia o23 ,24,1 lub o 2 zalezy od kolek:-(
budzi sie co 2 godz np jak zasnie o 24 to wstaje o 2 i nie spi do 3 pozniej spi do 5 i nie spi do 6lub7 KOSZMAR
a wdzien zalezy rano tez ma kolki ostatnio tak od 7,30 do 12
ogolnie to cyrk dzis nabiera sil na noc![]()
Mój sobie lula heh a przedtem patrzył na karuzelkę, którą mu babcia kupiła![]()
.. mimo ze wczesniej rana byla nie sklepiona jeszcze a teraz juz jest to jednak bola mnie tam niektore miejsca i martwia te bolesne zgrubienia!
mialam problem z tym suwaczkiem nie umialam zrobic az wstyd sie przyznacMadziara23 kiedy masz urodzinki????
czemu nie masz zadnego suwaczka?????

Karmisz mlekiem modyfikowanym tak???ja stwierdzam ze SZACUN DLA KOBIET KTORE MAJA NP 3SYNOW ROK PO ROKU !!!!!!!!!!
Ja przy jednym siwieje tzn przez kolki