reklama

Grudzień 2009

Ja miałam stracha przed zdjęciem szwów z brzucha i miałam czego się bać!:baffled:
Pół godziny mi zdejmowali i nie mogli. Podważali żyłke igłą ale się zrywała. Bolało jak cholera:-(:-(:-(

reklama
Daffi mój to zasypipa odrazu po kąpieli i mleczku. Normalnie ma odlocik heh. Ale go budzę o 23 bo wtedy obudzi mnie w nocy dopiero po 4

wow to zazdroszcze... moja za cholerke nie chce nynac po kapieli... a ja w ciazy szybko chodzilam spac z tym ze moja corcia dokazywala caly czas i przelozylo sie to na rzeczywistosc obecna..... teraz lezy od 20 min i mnie nie wola tylko sama sie bawi i sobie gada do telewizora:-D:-p

wow to zazdroszcze... moja za cholerke nie chce nynac po kapieli... a ja w ciazy szybko chodzilam spac z tym ze moja corcia dokazywala caly czas i przelozylo sie to na rzeczywistosc obecna..... teraz lezy od 20 min i mnie nie wola tylko sama sie bawi i sobie gada do telewizora:-D:-p
Mój sobie lula heh a przedtem patrzył na karuzelkę, którą mu babcia kupiła:-D

daffi moj zasypia o23 ,24,1 lub o 2 zalezy od kolek:-(
budzi sie co 2 godz np jak zasnie o 24 to wstaje o 2 i nie spi do 3 pozniej spi do 5 i nie spi do 6lub7 KOSZMAR
a wdzien zalezy rano tez ma kolki ostatnio tak od 7,30 do 12 :baffled::baffled:
ogolnie to cyrk dzis nabiera sil na noc:cool:

kurcze biedactwa jestescie... to ja narzekam na brak snu w dzien a wy to macie koszmar!!!! dziewczyny wspolczuje wam tych kolek... ja naprawde nie chce miec z nimi nic wspolnego!!!!! przeszlam delikatna kolke z julka i plakala niesamowicie to co by bylo gdyby miala mocna????? ja mam nadzieje ze szybko sie z tym uporacie!!!!!

.. mimo ze wczesniej rana byla nie sklepiona jeszcze a teraz juz jest to jednak bola mnie tam niektore miejsca i martwia te bolesne zgrubienia!

No właśnie... mnie wreszcie wychodzą te szwy niby-rozpuszczalne... ale jeden jakoś chyba za wcześnie wyszedł i teraz mam taką rankę-pęcherzyk, szczypie to trochę. Może polecicie coś żeby to szybciej się goiło? Jakaś maść czy coś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry