dagmar
Fanka BB :)
a na moja kruszynke w koncu zaczynaja byc w miare dobre ciuszki w rozmiarze 56
![]()
A na Kaja właśnie wszystkie 56 zaczęły być za małe. Nagle

Laseczki jak wy ręcznie pokarm odciągacie? Bo dla mnie to czarna magia:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a na moja kruszynke w koncu zaczynaja byc w miare dobre ciuszki w rozmiarze 56
![]()

A na Kaja właśnie wszystkie 56 zaczęły być za małe. Nagle
Laseczki jak wy ręcznie pokarm odciągacie? Bo dla mnie to czarna magia:-)
maly budzil sie 3 razy ale najadł sie i szedl spac:-)oczywiscie w łozeczku;-)w dzien nie chce za chiny ludowe zasnac w swoim krolestwie ale tez musze sie za to zabrac
narazie staram sie jak najczesciej odkladac go do bujaczka i nawet zasypia
oczywiscie trzeba go troche pobujac.No ale mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie spal tylko u siebie
;-)Tak jak się krowę doi:-);-)
Ja kciukiem i palcem wskazującym mietoszę sutek...samą końcówką bez otoczki..a resztą dłoni i drugą ręką staram się trochę masować pierś!
Wiszę schylona nad butelką i plecy wysiadają ale naprawdę duzo leci:-)
Hej:-)ja dzisiaj moge powiedziec ze sie wyspalammaly budzil sie 3 razy ale najadł sie i szedl spac:-)oczywiscie w łozeczku;-)w dzien nie chce za chiny ludowe zasnac w swoim krolestwie ale tez musze sie za to zabrac
narazie staram sie jak najczesciej odkladac go do bujaczka i nawet zasypia
oczywiscie trzeba go troche pobujac.No ale mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie spal tylko u siebie
;-)

Problem taki, że on ciągle głodny :-( Obali obydwa cyce czyli jakieś 180 do sucha a za godzine a czesto i wcześniej (tak 30 minut) zrobi kupkę i wrzeszczy, że chce jeść. Masakra:-( ja już nie daje rady:-(Mi się wczoraj Kaja udało położyć 2 razy w kołysce i spał.Problem taki, że on ciągle głodny :-( Obali obydwa cyce czyli jakieś 180 do sucha a za godzine a czesto i wcześniej (tak 30 minut) zrobi kupkę i wrzeszczy, że chce jeść. Masakra:-( ja już nie daje rady:-(

no właśnie z tymi bioderkami. pediatra zwróciła uwagę, że lewe bioderko Anielki odrobinę blokuje troche sie przestraszyłam ale juz na sobotę udało mi się umówić na usg. oby było ok.
pediatra tylko zwróciła uwagę, że cos nie tak, ale nie straszyła mnie jak ta pierwsza!
Lepiej usłyszeć, co ma do powiedzenia SPECJALISTA! A taki fajny był ortopeda
Gadał z dzieciakami, śmiał się do nich i widać, że znał się rzeczy. No i na monitorze USG nic nie wykrył! Mały zdrów jak rybcia i bioderka ma jak najbardziej ok i zdrowe!
i włala
My po USG bioderek - wszystko ok
bioderka ma w porządku!!! byłam w szoku jak to usłyszałam!
Trzeba go tylko nosić szeroko, żeby miał nóżki rozkraczone i na brzuszku układać. Poza tym nic - zero rehabilitacji, zero pieluszkowania!!!Ortopeda powiedział, żebym sobie skierowanie na rehabilitację schowała gdzie słońce nie zagląda
A jaki grzeczny był Aluś:-) Nie płakał, nic:-) Boże jak się cieszę!
a nam dzis naeszcie odpadl pempuszek !!! oczywiscie dostal mi sie opierdziel od tesciowej ze dziecku robie krzywde /przemywalam spirytusem tak jak kazala polozna/ ale tam juz sie robilo to brzydkie /taka jakby ropna wydzielina!!/ i polozna kazala bezwzglednie to przemywac wiec tak robilam !! no i przy kapieli nareszcie odpadl ... ufff skonczy sie problem i bedzie sie mozna spokojnie kapac w pelnej wannie wody !!