Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczynki ile czasu po kikucie został strupek u Waszych pociech ? u mojego Minia nadal jest taki brązowy strupiak i smaruję, smaruję i nie schodzi ;-)
ja 4 dni temu mialam bol jajnika czyli owulacja tez juz mnie przeszla heheh teraz czekam na okres....
wczesniej pisalam ze mam gulalki i ze boli mnie strasznie okolica szycia... na szczescie ustalo... zgubilam juz chyba ostatni szewek.. tylko nie wiem czy wy tez tak macie ale czuje sie teraz w miejscu intymnym jakas duza i rozciagnieta... jakbym miala wszystko stamtad pogubic....
oby to sie wszystko wciągneło
bo mezowie beda narzekac a i my bedziemy mialy mniejsza przyjemnosc
Wszystkim Michasiom na forum składam najserdeczniejsze życzenia!oby się dobrze chowały nie tylko Michały ale wszystkie dzieciołki
Mój ''ćikutek'' nie dość, że ma tylko 3 tygodnie to już ma cwaniak imieninya jutro tatuś urodziny
![]()
a Michasiowi zycze wszystkiego dobrego,przede wszystkim zdrówka;-)
.
.Jarek zaraz chyba sie zapali tak kotlety hurtem zaczol smazyc !

I chyba po jakims miesiacu podczas kapieli odecial do konca !Ale tym sie nie przejmuj!;-)

Wiec ja niewiem czy on popoludniami nadrabia na noc czy jak !? 

wypozycz mi go,tylko do kuchni
ASKA nie mam pojecia
Ale masz fajnie z tym swoim mezulkiemwypozycz mi go,tylko do kuchni
A i dzieki za zyczonka;-)

jak on jest beeee na wszystko co nie jest mlekiem 

ale bylo delikatnie i milutko,tylko jakas za sucha jesetm i dobrze ze zakupilam zel nawilzajacy...........Hej laseczki u mnie noc super maly sie budzil co 3-4 godz na papu i tyle
Asiu moj szymek tez w nocy je co 3 godz a w dzien ma ataki ze zje a za pol godz znow glodny i za godzine znow az pozniej sie naje i znow spi 3 godziny hehe a ja mu daje kiedy chce i tyle.
Mam pytanko moj maly puszcza baczki i sie prezy przy tym i nieraz sie zlosci i sluchajcie on tak jakby chyba chcial kupke a nie moze i dopiero np zrobie pod koniec dnia albo w nocy raz dziennie ale taka rzadka ta kupka jak rozwolnienie zolte ale w sumie jakby mial biegunke to chyba by czesciej robil nie? Moze rzadka ta kupka bo w dzien nie je co 3 godz tylko co chwilka szuka i od tego ta sraczka jak myslicie chyba sie nie odwodni jak walnie wielka rzadka kupke raz dziennie bo po tej chorobie to juz sie martwie???
gwarantuje ci ze przy biegunce tych kupek jest zdecydowanie wiecej
moja corcia jak miala biegunke to potrafila zrobic kupke a kiedy miala juz zalozonego nowego pampka to juz byla druga
moj synus robi teraz kupek tak okolo 4-5 na dzien i tez sa rzadkie
nie martw sie nic mu nie jest;-)