reklama

Grudzień 2009

reklama
nie, już powoli tracę samozaparcie :no: nie najada się, pluje, nie chce piersi i płacz i krzyk bo głodny :sad:
Kurcze... Ale wiesz, jak ja ściągałam z jednego cyca żeby się zagoił i dawałam butle to cyca potem też nei bardzo chciała- był krzyk, wiercenie się i inne przeboje. Zresztą jak jest głodna a w jednej piersi mam juz końcówkę mleka to tez się szamocze. Ale to tylko czasem tak ma więc może i u Ciebie się polepszy niedługo.
Tylko że Danielek więcej pił z butli niż Lidka więc masz dużo trudniej. W każdym razie trzymam kciuki

Kurcze... Ale wiesz, jak ja ściągałam z jednego cyca żeby się zagoił i dawałam butle to cyca potem też nei bardzo chciała- był krzyk, wiercenie się i inne przeboje. Zresztą jak jest głodna a w jednej piersi mam juz końcówkę mleka to tez się szamocze. Ale to tylko czasem tak ma więc może i u Ciebie się polepszy niedługo.
Tylko że Danielek więcej pił z butli niż Lidka więc masz dużo trudniej. W każdym razie trzymam kciuki

spróbuję jeszcze go karmić przez nakładki, zobaczymy...

zaraz wkleje to zdj Kopcziuszku:-)

a mam zonka!!!
w przyszlym tyg mamy szczepienie a zgubila nam sie przez przeprowadzke ksiazeczka zdrowia julki ktora dostalismy po urodzeniu w szpitalu! ta ksiazeczka jest niezbedna a ja jej nie posadam!!! k.... mac! wyrabiaja taka ksiazeczke powtornie?

He he a oto nasza wesoła rodzinka w gazecie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karnitykno uwazaj z ta hertka bo nie wolno dawac wiecej niz 100ml na dobe bo w duzych ilosciach powoduje wzdecia i bol brzucha...
podawaj np 3 x po 30ml...
ja tak podawalam..

u nas lepiej dziala rumiankowa...

a i my dajemy hippa:)

u nas też rumiankowa. po koperkowej go brzuszek boli.

Mój pije koperkową i nic go nie boli - ba jakie bąki puszcza po niej:-D i wypija od razu 100 ml i nic mu nie jest:no:

Daffi jakiego stwora macie:-) Z dziwnych zwierzaków miałam kiedyś legwana Igiego:-D:-D zarąbisty był:-)

Mały śpi z tatą :-D Ja sprzątam bo kolęda tuż tuż...
Słuchajcie dajecie jakąś ofiarę na kolędzie? Ja już tam nie pamiętam ile moja mama dawała i zgłupiałam bo kasy jakos tak nie mamy w gotówce za wiele...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry