kasiekkrk
Fanka BB :)
a masz moze linka do tego lezaczka??O tak... wszytskie gadzety sa super
Ja jeszcze czekam na leżaczek z wibracjami, już tydzien idzie pzresyłka.
bo musze jezcze cos wybrac dla siostry meza na chrzest..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a masz moze linka do tego lezaczka??O tak... wszytskie gadzety sa super
Ja jeszcze czekam na leżaczek z wibracjami, już tydzien idzie pzresyłka.
dziewczyny a ja mojemu skarbkowi zamowilam dzis prezencik
mam nadzieje ze mu sie spodoba....
FISHER HUŚTAWKA Z PROJEKTOREM + ZASILACZ KRAKÓW (902078519) - Aukcje internetowe Allegro
juz nie moge sie odczekac az przyjdzie...
jakby to dla mnie bylo![]()
a masz moze linka do tego lezaczka??
bo musze jezcze cos wybrac dla siostry meza na chrzest..

wiem wlasnie dlatego dowiaze tam akie malutkie odblaskowe zabaweczki z ikeiJa byłam w niej zakochana no swietna jest ,tylko ma takie stonowane kolory pastelowe i bałam sie ze małemu moze sie szybko w niej nudzic bo nie ma zywych kolorow a teraz zauwazylam ze on normalnie kocha czerwony ahahhah ...NO i 200 zł drozsza :-( Ale cudna jest !
super moze jej taki zamowie:-)Moja aukcja juz sie skończyła, tutaj masz taki sam co zamówiłam
2w1 BUJACZEK LEZACZEK DO 18kg FISHER PRICE L0539 (893444052) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

moim niestety nie...swietny ten bujaczek!niestety jak na moja kieszen troszke za drogi
a my bylismy sobie na balkonie przed chwila na 15 minutale i tak chce juz z nim wyjsc...Wam tez nie chce sie siedziec w domu??
a jeszcze jedno pytanko: te herbatki uspakajajace to sa skuteczne Waszym zdaniem??