Nadzieja81
Początkująca w BB
Witam wszystkie przyszłe (i obecne oczywiście też
mamusie
Jestem tu pierwszy raz wiec dopiero orientuje się co i jak....Muszę jeszcze przejrzeć temat Grudzień 2009, ale te 45 stron muszę sobie rozłożyć w czasie
Jak wszystko bedzie terminowo to też będę mamusią grudniową
) w ogóle do niedawna cieszyłam się, że mam taką prawie bezobjawowa ciąże, ale niestety-czar prysł....od paru dni mam taki ścisk w żoładku ze aż mi się jeść odechciewa....
No i od początku ciąży mam takie kłujace bóle brzucha (podobne do miesiaczkowych). Mówiłam o tym lekarzowi, ale odpowiedział "ciąża to nie choroba" i żeby olać to....-ech-lekarz do wymiany...Więc jeśli ktoś zna dobrego i niedrogiego lekarza w Łodzi to chętnie się o tym dowiem
Pozdrawiam Mamusie
Jestem tu pierwszy raz wiec dopiero orientuje się co i jak....Muszę jeszcze przejrzeć temat Grudzień 2009, ale te 45 stron muszę sobie rozłożyć w czasie
Jak wszystko bedzie terminowo to też będę mamusią grudniową
Pozdrawiam Mamusie

też byłam na pierwszym roku jak zaszłam w ciążę i Jacek urodził się 30 grudnia (jak byłam już na drugim roku) i na pocieszenie napiszę Ci, że studia skończyłam bez opóźnień, Jacek jest kochanym i spokojnym chłopcem i jednym z najlepszych uczniów w klasie :-)