Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, że napisała:-)Dziewczyny Purchawka sie odezwala:-)
Jej synek Karol urodził się 14.12 przez cesarkę, która była zaplanowana na 2 dni później (okazało sie tydzien przed porodem, ze jej się siatkówki odklejają;/) , ale odeszły jej takze wody wcześniejLolek ma się świetnie, waży już prawie 6 kg i jest potwornym urwisem
![]()
Napisała także że ma nadzieję , że wszystkie grudnióweczki urodziły szczęśliwie i że ich pociechy mają się równie dobrze jak jej!
no ale jakos przetrwac musisz;-)takie zycie.Musisz edytowac swoj profil i wejsc w prywatnosc,ustawic fistaszki tam gdzie chcesz i zapisac;-)i niech mi ktos powie jak zablokowac na NK zdjecia zeby tylko znajomi ogladali![]()
Ja 33zł z groszami w Rossmanie.Kurna witam w klubie ja za bebilon place 35 zl:/
witam
my wczoraj mielismy dzien pod tytułem MARUDA
nie wiem co sie małej stało ale jak o 14 podczas picia herbatki właczyła syrene tak poszła spac o 23
zdazyło sie jej to pierwszy raz od czasu jak mamy ustalone godziny spanie
mam nadziej ze sie myle ale wydajem mi sie ze jej zabek sie przedzierawiem wiem niby za wczesnie
miałam cos jeszcze napisac sle zapomnialam
aaaa
cheri gratuluje młodego ssaka
eliza mam nadzieje ze ten kryzys przejsciowy;-)
aga ja rowniez przeczytałam :-)
karnitynka bidulko ty pewnie dajesz rade no bo nie masz wyjciadzielna dziewczynka

A moja Martynka ma Tomeczka od Agi:-):-)tu sie tworzyly nawet przed narodzinami pary!!!
bo Fifi byl na swiecie i w ciemno Julka została mu przypisana! nie bylo iwadomo czy mu sie spodoba itp... fajnie bybylo jakby nasze dzieciaczki mogly sie spotkac.. ciekawe Asia jakby tak naprawde kiedys sie w sobie zakochaly![]()
W edycji profilu w prywatnościi niech mi ktos powie jak zablokowac na NK zdjecia zeby tylko znajomi ogladali![]()
Martynka jutro kończy 2 miechy:-)kolor oczu to sie podobniesz do poł roku klaruje
i juz wiem co miałam napisac
wczoraj moja ZIZIA :-) skonczyła dwa miesiace
i wkoncu odpadł jej kikutek od pepuszka
chyba jestesmy rekordzistkami
a to znow wywliła jej ciemieniucha![]()
W edycji profilu w prywatności

KARNITYNKO podziwiam i wspolczuje tej samotnoscino ale jakos przetrwac musisz;-)takie zycie.
Musisz edytowac swoj profil i wejsc w prywatnosc,ustawic fistaszki tam gdzie chcesz i zapisac;-)