Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no właśnie u nas tez nieKurcze u nas nie mierzą u lekarza:-( Sama próbuję mierzyć Małą, ale nie zawsze jakoś się to udaje.
no ,ale moze dlatego wlasnie ,bo jakos dziwnie te wymiary wychodza jak widac
pewnie nie....co za pech...No coż, ja nie uzywałam niczego i pojawiły mi się dopiero dwa dni przed porodem :-( Jakbym urodziła dwa dni wcześniej to pewnie bym ich nie miała :-(

mam pytanko do mam karmiacych butla:
dokarmiam mojego malego butelka i chcialam zmienic mu mleko z bebiko na nan active, i chcialam sie zapytac czy moge od razu podac nan active czy musze je jakos powoli wprowadzac..np.mieszac z bebiko, czy podac raz bebiko a raz nan active? bo lekarka mi mowila zeby mieszac a moj K mowi ze nie mozna mieszac bo tak jest napisane na opakowaniach...co Wy myslicie??
ja nie mam zadnych planow na walentynkowy week!!!!!![]()
i jakos tak sie nie zloszcze jak ty
w domu tez moze byc milo;-)Jeśli już o wadze to ja mam niecałe 160cm i ważę 47 kg

A mi po ciąży mało rzeczy smakuje:-) Nawet czipsów nie lubię a kiedyś uwielbiałam:-)mnie w utracie wagi gubi ciągłe podjadanie...przez to karmienie piersią chodzę cały czas głodna. o piciu już nie wspomnę.
Matko święta to ja 14 kg cięższa od ciebie jestem
Nic tylko się załamać:-);-)
Żartuję...ja się tym nie przejmuję...tylko muszę brzuszki zacząć ćwiczyć bo jakbym wam napisała ile mam w pasie i w brzuchu to żadna by już nie narzekała na swoje wymiary
Dziewczyny a czy karmiąc można pić zieloną herbatę w dowolnych ilościach?
mam pytanko do mam karmiacych butla:
dokarmiam mojego malego butelka i chcialam zmienic mu mleko z bebiko na nan active, i chcialam sie zapytac czy moge od razu podac nan active czy musze je jakos powoli wprowadzac..np.mieszac z bebiko, czy podac raz bebiko a raz nan active? bo lekarka mi mowila zeby mieszac a moj K mowi ze nie mozna mieszac bo tak jest napisane na opakowaniach...co Wy myslicie??