Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przeprosiłam się z laktatorem. dziś ładnie ściągał - co prawda tylko 60ml (ale godzinę temu, może trochę więcej, mój ssaczek mnie wycyckał) ale już bezboleśnie.
no i kurcze - z lewej piersi się leje i leje... a z prawej tak niewiele, chyba Aga miała ten sam problem? co Kochana zrobiłaś?

A że super przybiera to widocznie wszystko jest w porządku...
a tak w ogóle to jestem w szoku bo.. chyba dostałam okres... i NIC mnie nie boli i czuję się znakomicie!!! nie do wiary!![]()
;-)teraz napewno juz nie beda tak bolesne jak wczesniej;-)No ja właśnie tę maść używam, bo jak kupowałam to Cepan'u nie było i farmaceutka powiedziala,ze ta jest super.
A ja mam smutny nastrój potwornie. Oprócz problemów z laktacją byłam dziś na fotokoagulacji moich nieszczęsnych oczu przez które miałam cc i usłyszalam,ze zadnego dziecka juz nie urodzę SN, bo mam w tak tragicznym stanie siatkówki ;-(((
No ale co zrobić, całuje Was serdecznie i w wolnych chwilach wszystko nadrabiam czego nie czytałam od dawna![]()
niektore dziewczyny az sie prosza o CC
najwazniejsze ze mozesz jeszcze w ciaze zachodzic;-)moja ciocia nie mogla
Tisane !Najlepsza tisanka i dla dzieci i dorosłych :-) Do kupienia w aptece
![]()

przeprosiłam się z laktatorem. dziś ładnie ściągał - co prawda tylko 60ml (ale godzinę temu, może trochę więcej, mój ssaczek mnie wycyckał) ale już bezboleśnie.
no i kurcze - z lewej piersi się leje i leje... a z prawej tak niewiele, chyba Aga miała ten sam problem? co Kochana zrobiłaś?
z prawej leci samo a w lewej jest zdecydowanie mniej
i w poprzedniej laktacji tez tak mialam
zawsze mam mniej mleczka w tej piersi
ale malemu jakos starcza a jak nie to ma dwie;-)

Sposób z pieluszką jest dobryMojej córci też jak już widze, że zaraz uśnie, przykładam pieluszkę to policzka, tak, żeby smoczek lekko przytrzymywała. Wtedy Julka od razu zamyka oczka i zasypia, chyba czuje ciepło i pewnie jakies swojskie zapachy z tej pieluchy ;P

mam nadzieje ze u Was wszystko w porzadkuczesc laseczki:0 ja tak na chwilke.... widze ze nie tylko ja mam w prawej piersi wiecej niz w lewejno ale wazne ze sie mala najada
... jakos nie bardzo mam czas zeby zagladac,... a moja oanna nawet jak chce w dzien zajrzec-doskonale to czuje-i juz po spaniu........:-):-) jutro ide do gina.... niech sprawdzi mi
"""podwozie"""mam nadzieje ze u Was wszystko w porzadku
,,, pozdrawiam serdecznie
![]()
moj misiek tez ma jakis szosty zmysl w tej kwestii - jak robie cos szybko bo mam wrazenie ze zaraz wstanie to on uparcie spi a jak tylko wygodnie sie rozsiade w ramach relaksu wzywa mnie natychmiast
Milego "przegladu" jutro zycze 
Witaj również!Purchawko, witaj znowu![]()