D
daffodill
Gość
kochana brakuje mi troche do 200pkt jak uzbieram to dodam ocenke bo synus sliczny jest na tym zdjWcześniej Daffi prosiła o oddanie głosików na konkursowe zdjęcie i teraz ja o to samo proszę
Smyki.pl - Kąpiel
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochana brakuje mi troche do 200pkt jak uzbieram to dodam ocenke bo synus sliczny jest na tym zdjWcześniej Daffi prosiła o oddanie głosików na konkursowe zdjęcie i teraz ja o to samo proszę
Smyki.pl - Kąpiel
Nie rozumiem, niby dlaczego mieliby Ci Synka zabierać??
dziękuję:-)kochana brakuje mi troche do 200pkt jak uzbieram to dodam ocenke bo synus sliczny jest na tym zdj![]()
Dlatego, że ja im zabrałam syna... a mój synek jest w ich mniemaniu podobny do męza więc.......
DEBILNE nieprawdaż ? ale działa na mnie jak płachta na byka.
mam to samo tylko z ojcem...nessi witam w klubie wqrwionych na tesciowa ... moja nie palila w domu odkad z mala przyjechalismy DO WCZORAJ !! od wczoraj pali w lazience !! zaraz bedzie kuchnia i potem juz nic jej nie powstrzyma od palenia !!
wlasnie jej powiedzialam ze jak sie to powtorzy to powiem o tym mariuszowi ... a wtedy bedzei hryja na calego !!
pali w kuchni i ma gdzies ze to wszystko do mnie leci....i nic do niego nie dociera

Witajcie Kochane!
Alez sie za Wami stesknilam!!!
Strasznie brakuje mi formu, ale mam huk roboty i czasu mniej niz zero. A po wszystkim padam na twarz
U nas jakos leci, dziewczyny rosna, rozrabiaja i sa przeslodkie
Tesciowie tez mnie irytuja, wiec wiem co czujecie. Czasami az kipie z nerwow
generalnie rzecz biorac najbardziej nie moge doczekac sie wiosny, mam juz tak serdecznie dosc zimy, tych sniegow i zimna, ze szok:-( Chyba dziala na mnie ta pogoda depresyjnie. Dziewczyny tez nie sa zachwycine jak zaczynam zakladac im kombinezony, czapy, rekawiczki - wyja, ze hej
A czesto musimy gdzies sie wybierac, od lekarza do lekarza na kontrole, ehh. Nom, ale pocieszajace jest to, ze dziewczynki widza, slysza i rozwijaja sie dobrze:-)

Witajcie Kochane!
Alez sie za Wami stesknilam!!!
Strasznie brakuje mi formu, ale mam huk roboty i czasu mniej niz zero. A po wszystkim padam na twarz
U nas jakos leci, dziewczyny rosna, rozrabiaja i sa przeslodkie
Tesciowie tez mnie irytuja, wiec wiem co czujecie. Czasami az kipie z nerwow
generalnie rzecz biorac najbardziej nie moge doczekac sie wiosny, mam juz tak serdecznie dosc zimy, tych sniegow i zimna, ze szok:-( Chyba dziala na mnie ta pogoda depresyjnie. Dziewczyny tez nie sa zachwycine jak zaczynam zakladac im kombinezony, czapy, rekawiczki - wyja, ze hej
A czesto musimy gdzies sie wybierac, od lekarza do lekarza na kontrole, ehh. Nom, ale pocieszajace jest to, ze dziewczynki widza, slysza i rozwijaja sie dobrze:-)
Hejka!Witam,
Ciągle wnerwiają mnie teście .......bez końca słyszę, że zabiorą mi dziecko, że mały do męża podobny a nie do mnie, że mały to, mały tamto, że mieli w planach przyjechać i zabrać małego jak mąż będzie w pracy .......koszmar. Ciągle się wpraszaja i ciagle mi mówią, że dziecko zabiorą,po moim trupie!
Co do małego ....to ja już nie wiem co się z Nim dzieje, ma miękkośc krtani, głośno pieje, przydusza się w dodatku bolesci brzucha go nachodzą ....ciągle wisi mi na cycku, mało śpi ... a ja mam mało pokarmu bo młody co chwila ciagle chce jeśc, dałam mu sztucznego mleka wczoraj bo już nie wyrabiałam .....efekt ? po 1,5 godz. znowu chciał jeść, były krzyki i płacze ale przetrzymałam go do 3 godz. brzuch ma non stop twardy nie wiem czy dzisiaj nie pójdzie termometr w ruch bo steka niemiłosiernie od wczoraj po tym mleku i kupki zrobić nie może ... :/
W małżenstwie też mi się ostatnio nie najlepiej układa ....''Życie to nie bajka'' ...
:-( znowu chudne ehh ...