kasiekkrk
Fanka BB :)
ja;-)Oj to chyba jestes 4jest jeszcze ktoras karmiaca co nie miala jeszcze@ ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja;-)Oj to chyba jestes 4jest jeszcze ktoras karmiaca co nie miala jeszcze@ ???
Oj to chyba jestes 4jest jeszcze ktoras karmiaca co nie miala jeszcze@ ???

ja jeszcze nie, ale mam nadzieje, ze maz cos podrzucimoj ma 70 cm dlugościwidać, mojemu już też niewiele brakuje do 7 kg! ale Daniel jest długaśny (64cm) to i stąd te extra kgale i żarłoczek jest, chociaż ostatnio je o wiele mniej jak wcześniej.

ja nie zjem ani jednego!!!!
moge zjesc za Ciebie :-)
moj ma 70 cm dlugości
od wczoraj przekonuje go do wozka i jakos w miare mi sie to udaje jestem twarda nie daje sie zrobic w "konia".nasze dzieci sa sprytniejsze od nas
wczoraj moj maly mial znowu silny atak kolki 5godz bylam tak spocona ze bluzke mozna bylo wyciskać .po takich przzyciach moj maly wstal o3 w nocy (zasnol o 23) i koniec spania:-(jest twardy tyle ze mnie tym wykonczy i tak wygladam jak ZOMBIE przez te kolki
nie wiem czy wy tak macie ale ja otarlam sie o depresje teraz juz jest o wiele lepiej ale bylo ze mna zle, teraz mam jeszcze tak ze po kolkach musze sie wyplakac(wyladowac) ale bylo naprawde kiepsko wiec dziewczyny uwazajcie na siebie badzcie twarde![]()
moj ma 70 cm dlugości
od wczoraj przekonuje go do wozka i jakos w miare mi sie to udaje jestem twarda nie daje sie zrobic w "konia".nasze dzieci sa sprytniejsze od nas
wczoraj moj maly mial znowu silny atak kolki 5godz bylam tak spocona ze bluzke mozna bylo wyciskać .po takich przzyciach moj maly wstal o3 w nocy (zasnol o 23) i koniec spania:-(jest twardy tyle ze mnie tym wykonczy i tak wygladam jak ZOMBIE przez te kolki
nie wiem czy wy tak macie ale ja otarlam sie o depresje teraz juz jest o wiele lepiej ale bylo ze mna zle, teraz mam jeszcze tak ze po kolkach musze sie wyplakac(wyladowac) ale bylo naprawde kiepsko wiec dziewczyny uwazajcie na siebie badzcie twarde![]()