mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
to nie pozostaje już nic innego jak tylko potraktować ją patelnią;-);-);-)![]()
moja agatka dzis postanowila zaprotestowac i nie spi w poludnie !!! zaraz mnie cos trafi bo zmeczona jest jak cholera ale spac nie !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to nie pozostaje już nic innego jak tylko potraktować ją patelnią;-);-);-)![]()
Zazdroszczę to możesz sobie zaplanować jakieś domowe sprawy mój jakoś tylko noc ma stałą porę i zasypia ok 20. A może masz dla mnie jakąś poradę jak takie godziny u dziecka można "zaprogramować" może ja cos źle robię?
hehe no jasne, ze daje;-)
To musze laseczka moim powiedziec, ze maja kawalerow:-)

Jutka jak dajesz rade z obiema laseczkami??
podziwiam!!
pokaz nam jak one teraz wygladaja!!
bo kazda z nas chyba do niech ma specjalny sentyment!!;-)

zaraz dostane qrwicy ... od godziny usypm dziecko ... ile razy zasnie to tesciowa walnie dzwiami w kuchni i jest po spaniu ... juz jej mowilam ze ma byc cicho ale ona "sie zapomina" !!!!

Czy wasze dzieci śpią w dzień jak zające pod miedzą? Mój uskutecznia sobie 15min drzemki dopiero popołudniu na dłużej czasem zasypia.
Lapia drzemki 20 min i po balu
:-):-):-):-)
Super to aluś sobie Anastazje zaklepie - będą taką obcojęzyczną parą
Kawaler młodszy trochę, ale chociaż rocznikowo taki sam

hehe 

ale jak skonczy 3 m w koncu damy jabuszko sok i tarte wiec sie uspokoi wyproznianie mam nadzieje ...

:-);-)Jestem ,wrociłam !
Teraz bede nadrabiac zaleglosci ! Pewnie zaraz bedza same moje posty ahhahah !

Oj to chyba jestes 4jest jeszcze ktoras karmiaca co nie miala jeszcze@ ???
. Zobaczymy.moja perelka tez zakochana w bujaczku, uspokaja sie w nim i czesto 'odjezdza' i jest chwila spokoju dla mamy![]()
moja agatka dzis postanowila zaprotestowac i nie spi w poludnie !!! zaraz mnie cos trafi bo zmeczona jest jak cholera ale spac nie !!!
. A wczoraj to już pobiła rekord i za cały dzień przespała może z godzinę- oczywiście drzemki po 5 minut- najdłuższa to pół godziny 

.Jeszcze ja :-)Oj to chyba jestes 4jest jeszcze ktoras karmiaca co nie miala jeszcze@ ???

;-)