• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Narazie jestesmy na etapie ze to moj maz sobie nie wyobraza zeby mnie obcy facet masowal :laugh2: Czyli ogolnie mam dobra karte przetargowa - albo masujesz albo ide do masazysty :-p:-) A ciekawe ze nie ma nic przeciwko temu zebym do ginekologa - faceta chodzila :-D

hi hi hi ja się mojego spytałam, czy nie jest zazdrosny...bo tak wkółko powtarzał,że umówił mnie na masaż z panem Piotrem ...odpowiedział z uśmiechem, że jest jak diabli,ale chce mi sprawić przyjemność a odrobina zazdrości nikomu nie zaszkodzi:tak:

hi hi hi ja się mojego spytałam, czy nie jest zazdrosny...bo tak wkółko powtarzał,że umówił mnie na masaż z panem Piotrem ...odpowiedział z uśmiechem, że jest jak diabli,ale chce mi sprawić przyjemność a odrobina zazdrości nikomu nie zaszkodzi:tak:

Moze Twoj maz wie cos o orientacji pana Piotra czego Ty nie wiesz ;-) (mam nadzieje ze pan Piotr nie czyta BB :laugh2:)

Dla mnie to tez luksus ostatnio :tak: Czuje sie jak zapuszczony mops :-D Dobrze ze jade niedlugo do Polski i jeszcze mamy chrzciny to sie w koncu zrobie na bostwo :tak: Chwilowo jestem baaaaardzo naturalna ;-):-D

eee nie przejmuj się ...ja też byłam długoooooo naturalna.. tak sie koszmarnie czułam w ciąży,że było mi naprawde obojętne jak wygladam :-D...choć i tak sie wszytscy zachwycali i twierdzili,ze na pewno dziewczynki nie bedzie ,bo tak ladnie wygladam :-D a ja w lustro nie moglam na siebie patrzec ...

jak bylismy w mielnie
to byłam na ajurwedzie
bosh no poprostu super
tak mnie ta kobitka wypiesciła dosłownie
i te olejki...
musze to powtórzyc
nie chciało mi sie z tej lezanki zchodzic
aaa i jeszcze musiałam miec cały czas oczy zamkniete:rofl2:
i oliwiera janiaka tam wydziałam
taki zblazowany był
chyba przyszedł sie podreperowac
aaa takkkkk teee olejkiiii ...ja też z oczami zamkniętymi lezałam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry