Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja prawie wcale nie mialam pokarmu ale bralam tabletki na zasuszenie... skonczylam brac 3 dni wczesniej niz powinnam...ale myslalam ze juz go nie ma... i po 2tyg nie brania tabletek nacisnelam na obie piersi by sprawdzic czy nic nie ma juz.. a tu zonk bo wycisnelam kilka kropel.. i od tego czasu mam coraz wiecej i jak wczoraj nacisnelam to lecialo juz duzo wiecej.. zaczynam odciagac i sa efekty....

pytanie do dziewczynek ktore stosowaly ulepszacze laktacji a dokladnie RICINUS COMMUNIS..........jak to bralyscie? tzn ile granulek i jak czesto bo ja nie mam pojecia a tu nie jest napisane...........![]()
powiem wam dowcip...
mój mąż zaczął się bawić PITami naszymi...
wyszła nam dopłata rzędu 1000 zł...
kurde wszyscy poiszecie mi w temacie wakacji "rezygnujemy z wyjazdow - jedziemy nad polskie morze !!!" cholera dla mnie polskie morze jest tak odlegle w czasie jak adriatyk !!! do wloch jechalismy 11h z 4h przerwa na spanie ... do kolobrzegu jechalismy 9h non stop, do krynicy 8,5 !!!!! a w gory to ja sobie bede jezdzic na weekend a nie na wakacje !!
NO I CO JA MAM W ZWIAZKU Z TYM ZROBIC ????
Czy komuś pomógł FISSAN na rozstępy?? Stosuję. Ale od niedawna regularnie. Ciekawa jestem czy cokolwiek to da. Jak skończę opakowanie a efektów nie zobaczę to może CEPANA kupię. Ktosik tu polecał..
I moje drugie pytanie czy z rozstępami na brzuchu mogę opalać się w solarium? Chciałabym do ślubu być troszkę opalona bo biała jestem jak papier toaletowy..;P
Jedź do Krynicy;-)! My będziemy 8-15 sierpnia. Kto jeszcze?
MEA a skad sciagalas program..? bo ja lasnie nie wiem czy aby napewno nam dobrze wyszlo..