• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Asia lub Mea wezcie na liscie poprawcie... bo Nowamagdak jest dopisana do listy jako ze juz urodzila itp a nad nia jest ze 1 mamusia wciaz oczekuje na swoje malenstwo i te niewiadome dane... no i wczesniej prosilam, o dodanie purchawki do listy i zdj bylo dolaczone wszystko w albumie ale zostalo to zapomniane nie wiem dlaczego!!!!

reklama
Hej meldujemy, że z nami ok i żyjemy.

Mały się ostatnio przeziębił, bo byłam chora i o.:confused2:
Mało mam czasu ostatnio...a to jakis wypad, a to sprzątanie, spacerki i dzień mija raz dwa. No i jeszcze zaczytana jestem w "Przed świtem" hehe:-)

Chciałam napisac, że u nurologa ok:tak: Zmniejszyły się drżenia i Aluś interesuje się już dwiema stronami.

co do chrzcin to wczoraj ustaliliśmy, że robimy w domu i sami gotujemy. chrzcimy w drugi dzień świąt wielkanocnych więc na święta zrobi się po prostu trochę więcej sałatek, ciast, przystawek itd, a na poniedziałek uroczysty obiad.
wkurzył mnie teść, bo oznajmiłam mu, że na chrzciny ZERO alkoholu. to powiedział, że on w takim razie się zastanowi, czy wracać na święta z Niemiec (tam pracuje). no sorry... :oo:

witaj w klubie:p my tez chrzcimy w "lany poniedzialek" zeby za jednym zamachem swieta i impreze obrobic:0............. moja panna dzis taaaka fajna byla ze az szok:)tfutfutfutfutfutfu.,,,,,,,,,,,,zeby nie zapeszyc:>):-):-)

no i spi jak codziennie...od ok 19:30...pewnie znow wstanie kolo 1..........:-)

reklama
Cherie a czemu karuzela to nietrafiony prezent?
Jak widzę na zdjęciach jakie karuzele tu mają dzieciaczki to jestem w szoku...my mamy taką prościutką jeszcze po Hani ale mały jest zachwycony:tak: A i tak kosztowała 80 zł:szok:

Moje dzieciaczki też śpią a jako że Tomek obudzi się dopiero po północy to piję sobie pół lampki wina:-)

I niestety utknęłam na 10 rozdziale Zmierzchu bo nie mam kiedy czytać:no:
Dzieci grzeczne ale jakoś tyle roboty w domu że szok:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry