Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nip wyrabia sie dopiero po 18 roku zycia,chyba ze wczesniej sie idzie do pracy.mam pytanie : jakie papiery załatwiałyście po urodzeniu dziecka?
akt urodzenia to wiadomo, co jeszcze ?? nr nip macie juz?
mojej przyjaciolce wypadly prawie wszytskie ! w 6 miesiacu karmienia i z tego powodu lekarz kazal jej zaczac pomalu odstawiac dziecko od piersi, bo miala straszne spustoszenie w organizmie...Z zebami miala tez b.duze problemy...popsulo jej sie tyle,ze szok... trzeba poprostu robic regularnie badnia i sie dobrze odzywiac...
sama nie wiem co mam jesc
ha ha - a ja od porodu prawie nie snie
Dziwne - zawsze mialam tyle snow i takie glupie a teraz prawie nic.
Moze zmecaona jestem i spie zbyt twardo. Choc w sumie takiego zmeczenia to nie doczuwam
A chcialm sie pochwalic i pozalic jednoczesnie.
Radosc wynika z tego ze lecimy z Michaelem do Florencji na 4 dni 6marca. Odkad sie poznalismy nigdy nigdzie nie bylismy sami. Zawsze byl z nami moj syn albo moj i jego a teraz jeszcze Max. Wiecznie gdzies cala druzyna jestesmy. A teraz lecimy na taki romantyczny weekend tylko dla siebie :-)
Smutne to to ,ze musze zostawic Maxa:-(. Nie wiem jak ja to zrobie. Moja mama przyleci do nas i sie nim zajmie ale mi chyba serce peknie. Mimo to uwazam ,ze o zwiazek i swoja milosc tez trzea bac wiec stad ta decyzja. Nowy synek nie moze zabrac nam tego co jest miedzy nami a tai yjazd tylko umocni nasza relacje , ktora zawsze w nowych warunkach jest nazona.
Mam nadzieje tylko ,ze mnie Max nie zapomni przez te 4 dni .
bym sie tam chyba zaryczala,zamyslila i i tak nie cieszyl by mnie wyjazd
no ale to tylko ja tak moze mam.Asiu się nie stresuj kochanie![]()
OOO a ja sie stresowalam ze byc moze za szybko wystartowalam z tym jedzonkiem ahahahhah bo na sloikach czytam a tam pisze PO 4 miesiacu a my 4 zaczynamy i ja juz daje ,ale widze ze sa i szybsze mamusie
My tez z brzuszkiem zero akcji kolowych wiec juz poznajemy smaki no ale dopiero od 4 dni!

na początku byłam na nią zła, że mu dała bez mojej zgody no ale teraz ją błogosławie za to- Alusiowi łatwiej się kupki robi i wogóle od czasu jak dostaje jabłuszko to jakiś radośniejszy jest;-)Kupiłam nowy leżaczek na allegro za 65 złładnie trafiłam facetowi zalezy na kasie
a może przy tym i mój mały da mi w ciągu dnia coś porobić ...
Dziś nie dam rady na spacer, potrzebuję snu, ale wystawiłam go na balkon i .....
śpi - szok
Kupiłam też mate używaną z duża ilościa zabawek za 100 zł) tony love, zdjęcia wkleje wieczorem
![]()

ha ha - a ja od porodu prawie nie snie
Dziwne - zawsze mialam tyle snow i takie glupie a teraz prawie nic.
Moze zmecaona jestem i spie zbyt twardo. Choc w sumie takiego zmeczenia to nie doczuwam
A chcialm sie pochwalic i pozalic jednoczesnie.
Radosc wynika z tego ze lecimy z Michaelem do Florencji na 4 dni 6marca. Odkad sie poznalismy nigdy nigdzie nie bylismy sami. Zawsze byl z nami moj syn albo moj i jego a teraz jeszcze Max. Wiecznie gdzies cala druzyna jestesmy. A teraz lecimy na taki romantyczny weekend tylko dla siebie :-)
Smutne to to ,ze musze zostawic Maxa:-(. Nie wiem jak ja to zrobie. Moja mama przyleci do nas i sie nim zajmie ale mi chyba serce peknie. Mimo to uwazam ,ze o zwiazek i swoja milosc tez trzea bac wiec stad ta decyzja. Nowy synek nie moze zabrac nam tego co jest miedzy nami a tai yjazd tylko umocni nasza relacje , ktora zawsze w nowych warunkach jest nazona.
Mam nadzieje tylko ,ze mnie Max nie zapomni przez te 4 dni .

wiec go szturknelam zeby przesytal i poszlam spac dalej 
a ja snilam ze mnie moj zdradza !
Obudzilam sie i zagladam czy lezy z boku ! chrapałwiec go szturknelam zeby przesytal i poszlam spac dalej
![]()

Kopciuszku - no wlasnie tego sie obawiam - ze sie zarycze i nie bedzie mnie ten wyjazd cieszyl.
Mimo wszytsko wiem tez jak wazne jest pielegnowanie zwiazku.
Nie zapominajcie ,ze ja rozwodka jestem ;-).
Szczesliwi rodzice to szczeliwa rodzina a szczesliwa rodzina to szczesliwe dziecko.
Nam ten wyjazd jest bardzo potrzebny a wiem ,ze jak Max bedzie mial tak pol roczku albo rok to go nie zostawie na 100%. Teraz gaptus spi pol dnia wiec latwiej bedzie.

Ja rozumiem, mimo, że mój MorGrabia spędza z małym duuuużo czasu i nie narzeka przy tym to jednak powiedział mi, że tęskni za mnąMimo wszytsko wiem tez jak wazne jest pielegnowanie zwiazku.Nie zapominajcie ,ze ja rozwodka jestem ;-).
Szczesliwi rodzice to szczeliwa rodzina a szczesliwa rodzina to szczesliwe dziecko.
Nam ten wyjazd jest bardzo potrzebny a wiem ,ze jak Max bedzie mial tak pol roczku albo rok to go nie zostawie na 100%. Teraz gaptus spi pol dnia wiec latwiej bedzie.
i że jest troszku zazdrosny o czas jaki poświęcam małemu ...Miałam taki sam sen 3 dni temu, lukam na swojego, chrapie, kwęka, stęka ......... no to sruuu .. mu z łokcia w bok, słysze ''co?, co?, co??'' a ja na to:
''za wysnioną blondynkę w sklepie''
Pół dnia się ze mnie nabijał potem![]()