• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Monia powiedz jak Ty to robisz ze tak swietnie wygladasz..??
wlasnie obejrzalam Twoje foty na nk.. no laska z Ciebie nie z tej ziemii..;O
wygladasz na 20 lat a nie 34 ;)
jeszcze z Maxem na dyskoteki bedziesz chodzic jako jego siostra a nie mama :-D

Musze Was na naszej klasnie wyszpiegowac i poogladac ;-):-D Akurat Emwu wiem jak wyglada (i zgadzam sie z Anoola! :tak:) ale niektorych osob nie widzialam i zzera mnie ciekawosc :rofl2:

reklama
Monia powiedz jak Ty to robisz ze tak swietnie wygladasz..??
wlasnie obejrzalam Twoje foty na nk.. no laska z Ciebie nie z tej ziemii..;O
wygladasz na 20 lat a nie 34 ;)
jeszcze z Maxem na dyskoteki bedziesz chodzic jako jego siostra a nie mama :-D
Jak ja to robie?
A w dupie mam problemy , hi hi hi:-);-)
Najlepsze ,ze moj syn ma lat 14 wiec teoretycznie za 4 lata na luzie moge zostac babcia:eek:

No wlasnie tak wpycha a nie wypycha na zewnatrz. Czyli to chyba norma u takich dzieciaczkow :tak: To forum jest cudowne :-) normlanie lepsze niz google :laugh2:
To forum jest cudowne!!!
Zaraz rocznica - trzeba by jakas wirtualna flaszke wypic :laugh2: - nawet karmiace moga

Musze Was na naszej klasnie wyszpiegowac i poogladac ;-):-D Akurat Emwu wiem jak wyglada (i zgadzam sie z Anoola! :tak:) ale niektorych osob nie widzialam i zzera mnie ciekawosc :rofl2:
Na zmknietym watku wszystkie podawalysmy namiary. no prawie wszystkie

Dobra dziewczynki - ide spac.
Wszyscy juz spia a ja siedze nad tym kompem niewiadomo po co. Tzn wiadomo ale lepiej bym sie polozyla i pospala.
DOBRANOC!

To forum jest cudowne!!!
Zaraz rocznica - trzeba by jakas wirtualna flaszke wypic :laugh2: - nawet karmiace moga

Na zmknietym watku wszystkie podawalysmy namiary. no prawie wszystkie

Na flaszke sie pisze :-D

namiary na nk sa na zamknietym

No ja dzis za bystra nie jestem :nerd: nawet sama je tam widzialam

Dobra dziewczynki - ide spac.
Wszyscy juz spia a ja siedze nad tym kompem niewiadomo po co. Tzn wiadomo ale lepiej bym sie polozyla i pospala.
DOBRANOC!

Przeciez dopiero kilka minut po 22, szkoda czasu na tak przyziemne sprawy jak spanie;-) ale DOBRANOC :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry