aga6671
Mama Hani i Tomka
Plywanie szkrabow
laski z okolic - aga, aniola !! moze zapiszemy szkraby na ten sam kurs ??
Z chęcią bym się zapisała...ale jak ja dojadę do Gorzyc

Doczytałam...w Boguszowicach też jest!!!
Ja chcę

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Plywanie szkrabow
laski z okolic - aga, aniola !! moze zapiszemy szkraby na ten sam kurs ??

oooooo to superrr!!!podoba mi sie takie dluuugie spanie!iecie co? Babka na basenie powiedziala ,ze teraz maluchy beda spaly bo stracily duzo emergii w wodzie. Nie sadzilam jednak ,ze tyle. Max spi od godziny 10.30 odkad wrocilismy z basenu. Obudzil sie na mleczko i 15 minut zabawy i spi dalej . U mnie jest 16 a wiec spi juz prawie 6 godzin z pol godzinna przerwa. W dzien tyle snu????? Co on w nocy bedzie robi?
jestem za!!!!!jesli o zmiany chodzi to ja jeszcze postulowalam za wprowadzeniem emotkow takich jak na gg ... zeby wykrzykniki byly i pytajniki ... i zeby wyskakiwal usmiech przytakim znaczku a nie tylko z - :-)

i nie zamierzają uregulować. I do tego brat mi dopiero teraz o tym mówi. No zaraz mnie coś strzeli 

potem rozpłakał się już na dobre, i co zasypiał to budził się z płaczem i tk na okrągło.., wkońcu udało mi się go ululać- mam nadzieje że skutecznieZ chęcią bym się zapisała...ale jak ja dojadę do Gorzyc
Doczytałam...w Boguszowicach też jest!!!
Ja chcę![]()
A umowę masz podpisaną??Ale jestem wściekła dziś
Mam problemy z lokatorami, zrobili dług za wodę na 1500złi nie zamierzają uregulować. I do tego brat mi dopiero teraz o tym mówi. No zaraz mnie coś strzeli
Czy któraś zna się na prawie? Bo muszę tą sytuację jakoś rozwiązać.
Jak nie pomożecie to wywalę to babsko za kudły z domu i mnie zamkną, a wtedy nie będę mogła z wami pisać![]()
Kurcze i ja nie wiem o co chodzi:-( Może cos z Julcią??No wlasnie Daffi strzelila focha nawet nie wiadomo o co...Napisalam jej wiadomosc,przeprosilam a ona nawet nie odpisala...widac ze gniewa sie na mnie ale czemu nie potrafi napisac prosto w oczy czemu nie pisze...
KUZWA GDZIE SA EMOTIKONY!!!!!!!!!!!!!!!!!
iecie co? Babka na basenie powiedziala ,ze teraz maluchy beda spaly bo stracily duzo emergii w wodzie. Nie sadzilam jednak ,ze tyle. Max spi od godziny 10.30 odkad wrocilismy z basenu. Obudzil sie na mleczko i 15 minut zabawy i spi dalej . U mnie jest 16 a wiec spi juz prawie 6 godzin z pol godzinna przerwa. W dzien tyle snu????? Co on w nocy bedzie robi?