Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzieki... super od razu lepiej sie czyta hehe... co do szefow to cos o tym wiem bo kiedys pisalam, nam tez gosc nie placil... jak dostal monit wieksza czesc zaplacil ale jeszcze wisi nam 600zl... maz dzis mial do niego jechac i sie zapytac czy placi czy chce znow monit! i sprawe do sadu... dla nas to kupa forsy dla sadu smiech na sali.Hej i ja witam sie
Muszؤ siؤ pochwalic, ze wreszcie znaleإ�liإmy mozliwe mieszkaniehm malutka kawalerka ale na poczatek wystarczy zwlaszcza, ze moj A w tej nowej pracy na poczؤ tku duzo nie zarobi. Szukalismy szukalismy no i zamiast za 500-jak do liczylismy, ze byloby nas stac spokojnie tak jutro idziemy obejrzec mieszkanie za 350! wiec super a w dodatku czesciowo umeblowane. Cieszymy sie, o choc to ma byؤ malenki kacik to wlasny.
Daffi wiem co to klopoty finansowe niestety przez to, ze byly szef mojego jest nam winny sporo kasy bo 2 tysiaki, mamy dlugأ�w prawie tysiac. Na szczescie to u moich rodzicأ�w wiec nie musimy sie spieszyc ze splata.
Bede musiala niezle sie spiac, zeby na wsio starczylo. Sciskam Cie na odleglosc bo wiem jakie to uczucie kochan
Moj ma tak, ze je co 4 godz ale 150-180. Na wieczor potrafi 240 zjesc szok!!!! Moze sproboj herbatke dac, jesli nie chce to moze ma takie potrrzeby i tyleLaski alus ostatnio się przekręcił - je co dwie godz i to 150 ml!!!! Budzi się przed 5 rano, bo jest głodny!!! I teraz dałam mu jeść, zasnął na chwilę i znów chcedać mu? Czy wasze dzieciaki też tak mają?
Ehh tak to juz jest niestetydzieki... super od razu lepiej sie czyta hehe... co do szefow to cos o tym wiem bo kiedys pisalam, nam tez gosc nie placil... jak dostal monit wieksza czesc zaplacil ale jeszcze wisi nam 600zl... maz dzis mial do niego jechac i sie zapytac czy placi czy chce znow monit! i sprawe do sadu... dla nas to kupa forsy dla sadu smiech na sali.
Moj ma tak, ze je co 4 godz ale 150-180. Na wieczor potrafi 240 zjesc szok!!!! Moze sproboj herbatke dac, jesli nie chce to moze ma takie potrrzeby i tyle
Chyba mało treściwe to mleczko, bo dużo musieli odjąć pewnie, bo mali alergicy by nie zaakceptowali jakiś składników ze zwykłego mleczka. Nie chcę go przekarmiać, ale i nie chcę głodzić - i bądź tu mądry...Ja jestem na NANie. I na opakowaniu pisze, że w jego wieku powinien 120 zjadać.A jakie mleczko dajesz? Mój na Nutramigenie i na opakowaniu jest napisane, żeby dawać już 220 ml dzieciom 2-4 miesięcyChyba mało treściwe to mleczko, bo dużo musieli odjąć pewnie, bo mali alergicy by nie zaakceptowali jakiś składników ze zwykłego mleczka. Nie chcę go przekarmiać, ale i nie chcę głodzić - i bądź tu mądry...
A jakie mleczko dajesz? Mój na Nutramigenie i na opakowaniu jest napisane, żeby dawać już 220 ml dzieciom 2-4 miesięcyChyba mało treściwe to mleczko, bo dużo musieli odjąć pewnie, bo mali alergicy by nie zaakceptowali jakiś składników ze zwykłego mleczka. Nie chcę go przekarmiać, ale i nie chcę głodzić - i bądź tu mądry...
A jakie mleczko dajesz? Mój na Nutramigenie i na opakowaniu jest napisane, żeby dawać już 220 ml dzieciom 2-4 miesięcyChyba mało treściwe to mleczko, bo dużo musieli odjąć pewnie, bo mali alergicy by nie zaakceptowali jakiś składników ze zwykłego mleczka. Nie chcę go przekarmiać, ale i nie chcę głodzić - i bądź tu mądry...
Ja nadal karmię piersią, a jak mi brakuje to Bebilon Pepti. Gładkiej skóry mojej córeczki nie widziałam od ponad miesiąca, ale pediatra twardo każe trzymać na cycu. Więc trzymam diętę i trzymam na cycu. czasem pokarmu mi brakuje jak Zosia ma "głodny" dzień. A wypija różnie. Naprawdę. Czasem 90 a czasem 150 ml. Je dość często. nadal co 2 -3 godziny. W nocy co 4 - 5. Jak chce jeść, to daję i sie nie przejmuję. Tylko, ze faktycznie Pepti to mi pije średnio raz na 2 dni po 120 - 150 ml. Wydaje mi się, ze wynika to z małej ilości pokarmu u mnie i co drugi dzień woła, żeby sobie dojeść.
Do dermatologa termin dostałam dopiero na przyszły tydzień, a do alergologa na połowę kwietnia, choć dzwoniłam dawno temu. Fakt, ze zależy mi na tych konkretnych poradniach.