Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jej jakie masz lekkie zycie z nim...
moj w dzien je co 3 a w nocy co 4..;/
dzis przespal 5 h ale bl taki ryk jak sie obudzil ze nic go nie chcialo uspokoic..

hehe ja jak bylam w ciazy to 24h na dobe mialam bb wlaczone..a teraz to staram sie nadrabiac ale czasami po weekendach niedaje rady
jej jakie masz lekkie zycie z nim...
moj w dzien je co 3 a w nocy co 4..;/
dzis przespal 5 h ale bl taki ryk jak sie obudzil ze nic go nie chcialo uspokoic..
moje dziecko jest chyba strasznie wrazliwe...bo jak placze to potem jeszcze szlocha na rekach..uspokaja sie ale szlocha i dolna warge wysuwa i mu drzy...
wez tak nie mow!!!!
kurde jak biore cyt to sie cytuja nawet te na ktore juz odpisalami musze je kasowac a bylo wszystko ok ... ehhh pozmnieniali i problemy mamy z dafi hehe
hahahahah my nie mozemy sie na siebie napotytkac bo potem laski sie wkurzaja ze glupie posty wychodza z naszych domowhehe i musza tracic czas i czytac heheeh albo juz dawno wiedza ze luuuznej i wiki postow sie nie czyta .. hehe albo my powinnismy zalozyc new watek luuuznowo-wikowy hahha bo nie wytrzymaja z nami dziewczyny....
a juz myslalam ze to ja jestem Twoim blizniakiem![]()
hahahadobre wątek o pierdołach
tego by sie czytac nie dalo! biedne laski - pamietam jak cierpialy przez nas przed swietami!! bo w listopadzie spiewalysmy koledy!
To jak umiawiamy sie, ze zostaniemy mamami za jakis czaspouprzykszamy zycie innym
Tez mozesz :-) trojaczki czy blizniaki - ciaza mnoga to mnoga!!

hahahadobre wątek o pierdołach
tego by sie czytac nie dalo! biedne laski - pamietam jak cierpialy przez nas przed swietami!! bo w listopadzie spiewalysmy koledy!
To jak umiawiamy sie, ze zostaniemy mamami za jakis czaspouprzykszamy zycie innym
Tez mozesz :-) trojaczki czy blizniaki - ciaza mnoga to mnoga!!
hehehe czas zaczac spieewac piesni wielkanocne w koncu mamy marzec![]()
umawiamy siehehehehehhehehe
tak wogole to wlasnie mamy juz marzecrok temu okres ostatni sie pojawil mi 12 marca
no a w kwietniu dwie kreseczki
do tej pory mam test a mialam wyrzucic jak sie dziecie pojawi na świecie hehe ale jakos nie mam czasu
brakuje mi tej minki na gg hehe jak ja tam skopiowac hehehe
mój Nutramigen zjadał góra 120-140 ml. z piersi je co 3 godziny w dzień, w nocy przesypia 7-8 godzin.
heh, i skąd u niego te kilogramy? chyba go zważę przed i po kupieznowu 3 dzień bez niej...

Czesc dziewczyny ..... niewiem czemu zacina mi sie forum ehhh wkurzaja mnie ...;-)
przyszedl do nas wozio i jest ok tylko kolorek ciemniejszy troszke sie wkurzylam no ale sa plusy nie bedzie sie tam brudzil ... a pozayym
chcemy byc po wszystkim..... trzymajcie kciuki za mojego dzidziusia jutro z rana o 7 jedziemy na usg brzuszka ..... oby bylo wszystko ok...... teraz tylko o tym mysle........
pozatym jeszcze nie moge zobaczyc co u was bo mi sie strony zacinaja.....
Jasne! Tylko jak cytujesz kogos to sie pojawiaja (bo chyba Ty tak masz) al u mnie normalne polskie znaki sa. To co napisalas do mnie z Pl znakami normalnie mi wyswietlilo, jak zreszta wszystkie posty
odpisalam juz na niektore a i tak sie pokazuja za kazdym razem
raz jest slonce,za chwile wiatrzysko a za chwile pada snieg
kuzwa oszalec idzie,maly zasnal mi ale nie wiem jak dlugo pospi,we wozku spi okolo 3-4 godzin.