Kasiuch
Sylwestrowa Mama Aleksia
taaa...to jakasiuch to ty jestes ta laska kasia soniakrzeminska!!?? masakra jaka bombowa alska juz cie dodaje do znajomych
ach przestan tam sa zdjecia w 99% sprzed ciazy
juz oddaje glosiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
taaa...to jakasiuch to ty jestes ta laska kasia soniakrzeminska!!?? masakra jaka bombowa alska juz cie dodaje do znajomych

Ja używam Balneum Hermal i jest OK. Ale mimo wszystko natłuszczam maluszka parafiną lub oliwką.Witajcie
Kochane moje kobitki- któras z Was używa może kosmetyków z firmy BALNEUM ? bo moja pediatra mi to poradziła, a wcześniej rozważałam zakup olilatum, i teraz nie wiem na który się zdecydowac![]()
nie mam pojecia... po prawej stronie nie ma?????
boshe ja sie zalamie normalnie w depresje popadne... co jedna to lepsza... ja chyba wymiekam.... az se na noc tosta zjadlam z tego wszystkiego bo piekna juz nie bede nigdy!!!!!!taaa...to ja
ach przestan tam sa zdjecia w 99% sprzed ciazy
juz oddaje glosiki![]()
no to jestes jedyna... mamy sie w znajomych prawda????nie, tylko znaczek zimowej akademii sportu mi się wyświetla, o tak:
![]()
juz gotowe... mam prosbe te ktore glosuja z forum a nie maja mnie w znajomych to zaprscie wtedy nie bede pytac.... nie wiedziala ze tylu laseczek jeszcze ni mamDaffi emilia to jaTylko mam prosbe zebys wyrzucila moje imie i nazwisko ze swojego posta bo jakos tak wole publicznie sie nie obnazac ze ja to ja ;-) Dzieki!
Pupę trzeba trzymać bo inaczej nici z podnoszenia i rączki pod klatkę piersiową, trochę poćwiczyć trzeba żeby załapał, mój też był leniwy...Tak patrzę na zdjęcia w albumie i zastanawiam się nad jednym- czemu Wasze dzieciątka tak ładnie trzymaja już główkę, a mój Filip jest leniwy, i nie ma najmniejszego zamiaru jej podnieśc! zamiast głowi dźwiga do góry pupę![]()
Mój robi tak samo i zaraz czerwony i zły...Moj Max tez slicznie trzyma glowke . Moge go normaie na reku nosic . Lezac na brzuszku tez juz mu sie super i dlugo udaje ja utrzymac ale....
Podnosi w gore nogi i robi taka lodecze . Glow ado gory i nogi do gory i sie dynda na tym brzuchu i wscieka.