Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cherie, anoola- dzieki za zpr. jutro obejrze Wasze profile i bobaski a dzis juz ide spac...wiecie co wam powiem...
dzisiaj jest dzień teściowej i dentysty - nie wiadomo kto gorszy..
Daffi i ja też lece zagłosować![]()
tak widzialam:-) ciebie tez nie mialam w znajomych.. jakim cudem to ja nie wiem.. i z pocatku zastanawialam sie kto to ty... ale pseudonim rozjasnil moj umyslDaffi ja już ci piąteczkę dałam...

przestan kobieto!!! toz Ty ladna jestes czego Ty chcesz!!!!!???boshe ja sie zalamie normalnie w depresje popadne... co jedna to lepsza... ja chyba wymiekam.... az se na noc tosta zjadlam z tego wszystkiego bo piekna juz nie bede nigdy!!!!!!
a to dobre co napisalas.... i spac mi sie odechcialo... a jula spi juz od 2 godz co jest cudem ze tak szybko zasnela bo zawsze zmierzala spac o 23 a czasem o 22 ahahahaah musze isc juz i to wykorzystac bo od mego klikania jeszcze sie obudzi!Wiecie jak się dzieci oducza wymuszania?
............. nie reaguje się :-)
Więc proponuję nie reagować na posty Daffi, jak pisze, że ładna nie jest :-)
Ha ha ha ha, Justa uspokój się kobieto, bo łżesz w żywe oczy, laska z Ciebie, że HEJ.