reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

:-):-):-):-):-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KASIU MOJA KOCHANA Z OKAZJI DNIA KOBIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOCHAM CIE :-):-):-):-):-):-):-)

:cool2:

reklama
mam aniola nie dziecko..:-D
nie dosc ze w nocy funduje mi jedna pobudke tylko.. to teraz spi od 9 i nie ma zamiaru przestac.. :-D
tylko co jakis czas slysze jakiegos bączka z pupci a tak to śpi jak zabita.. :p
moja spala mi super juz od dawna a teraz odkad je kleik ryzowy to aniol...... zasnela o 21 wstala o 9 rano zjadla butle i spi dalej z mala przerwa bo pielegniarka ja ogladala i dalej kima...;-)

marta no ale u mnie wlasnie na kocyku i jest bardzo plasko :-)

annola moj tez spal od 9 ale wlasnie sie obudzil jesc

p.s dziewczyny sory za posta mojego meza he poszlam doprawic zupe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przychodze a tu prosze jaka niespodzianka :-D ok spadam nakarmic malego papa

marta no ale u mnie wlasnie na kocyku i jest bardzo plasko :-)

annola moj tez spal od 9 ale wlasnie sie obudzil jesc

p.s dziewczyny sory za posta mojego meza he poszlam doprawic zupe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przychodze a tu prosze jaka niespodzianka :-D ok spadam nakarmic malego papa
ktory post jest meza??ciezko jarze.. ten z kocham cie:-)???
uroczy twoj maz

Dafi juz dajesz kleik i jak tam Julka po nim duzo go je ???

Tak ten co kocha mnie heheh
tak daje bo lepiej zjesc 120ml leka z kleikiem niz 260ml mleka....
ale daje tylko na noc.... daje 3-4 lyzeczki..
mala sie dobrze czuje jeszcze zadnej wysypki nie bylo wiec zobaczymy.. kupa rano byla i wcale nie miala z nia problemu z tym ze w koncu nie byla taka lejaca tylko bardziej twarozkowa:-) a malej kleik smakuje:-)

no wiec ja po krotce napisze jak bylo ... jestem straszliwie zmeczona ale mam to juz za soba :)

no wiec goscie mi sie zwalili do domu jak jeszcze bylam w pizamie ... troche nie bardzo to wyszlo /zwlaszcza ze wszyscy mieli przyjechac dopiero do kosciola!!/ no ale trzeba bylo sie szykowac w pelnej obstawie ... ciocie babcie i prababcie komentowaly wszystko: kupe, ubieranie, jedzenie i co za tym idzie ulewanie ze hoho !! no i oczywiscie "zrob to tak albo lepiej tak ..." wystarczylo zeby mnie nakrecic na maksa i rozdraznic mi dziecko ... no ale o 11 ja ubralam i dalam siostrze na werande, ta ja uspila w 10 min /wystarczylo ja wziac z tego tlumu/ i dziecko spalo az do 14.20 !!!!!! nie ruszyla ja msza i glosniki, przekladanie z fotelika do wozka i becika, lanie woda po glowie czy ubieranie czapki wszystko przespala :) dala nam zjesc obiad i troszke odetchnac :) potem dala czadu bo moje dziecko nie lubi byc noszone na rekach a kazdy chcial ja na chwilke wziac wiec jak se rozdarla to slyszeli ja wszyscy :) musialam polozyc ja do wozeczka dopiero sie uspokoila :) ale imprezka ogolnie bardzo udana :), jedzenie super, obsluga rewelacyjna /musze przyznac ze jest to bardzo wazny element imprezy/
co do prezentow to mala dostala sporo zlota /dwa lancuszki medalik, literke A i kolczyki/ i jakiegos tysiaka w gotowce :)

zdjecia musze obrobic i przygotowac do albumu ... moze jutro beda gotowe :)
no to mialas zawirowania, dobrze ze ci mala w kosciele spala...a z rodzinka to juz tak jest niestety... dobrze ze masz juz to za soba.. chcialam obejrzec fotki z twoich chrzin na agugu...ale nie mam hasla:(

Witam się wieczorkiem :)
Przede wsystkim dziękuję Wam bardzo za zyczennia, każda z osobna cmokam w policzek ;) mam pytanie do mamusiek synków- jakie sa w dotyku jądra waszych kawalerów? bo ja ostatnio zauważyłam że Filipek ma taki tarkowaty worek mosznowy..., troche zgrubiały, nie wiem jak to opisac..,ale zastanawiam się czy to normalne...???
u nas sa dosyc gladnkie i nie ma zadnych zgrubien....

Hej laseczko nie nadrabiam bo 4 dni to za duzo;/
wczoraj wieczorem wrocilam od mam i wydawaloby sie ze nowonarodzona ale jednak musialo sie cos stac (na zamknietym napisze...
to juz przewazylo szale zlosci i dzis sie odezwe!!

wujek zbadal malego tak doklanie i ma szmery na sercu i wdniaczki na jaderkach ktore mam kontroolowac...ale powinny same sie wchlonac..;/
ale i tak sie martwie./..;/
bedzie dobrze trzymam kciuki:) kasiek snilas mi sie dzis...ze rodzilas i krzyczalas RYCHUUUU!
hehe, nie wiem skad ten sen...

wybaczcie mi to jednak musze sie wyzalic!!!!!!!!
odnosnie soboty czyli moich urodzin! strasznie wkurzylo mnie to bo bylismy u moich rodzicow nie chialam byc sama w domu wiec poszlismy tam.... ja juz z mezem nie mam o czym zbytnio rozmawiac powaznie sie miedzy nami namieszalo wiec by unikac takich sytuacji chcialam ten dzien spedzic z rodzinka.... troche nam sie przedluzylo byla juz 20:00 i chcialam isc do domu ale mowie jescze chwile zaczekam bo julka bedzie chciala jesc wiec zje bo w dordze czasem moze koncertowac.... a w tym czasie maz mial isc do domu po pieniadze bo musialam isc do sklepu na szybko... i co?? moj maz z moim bratem poszedl do sklepu.... juz wczesniej wypil 2 piwa ale chyba bylo mu bardzo malo... bo nie wracal przez 2 godz... gdy juz wrocil mialam nerwa bo julka zaraz znow by chiala jesc a jej kapiel itp??? to dziecko w ogole sie nie liczy juz i tak miala przedluzona kapiel z 19:30 na po 20 a on taki numer odwalil! bylam zla jak osa powiedzialam ze mam w d**** to co on juz do mnie mowi ze nie jest odpowiedzialny i ze nie chodzi tu o mnie tylko o dziecko!!! bylam zla jak osa nie zwracalam uwagi ze na siedzaco zasnal.. stwierdzilam ze jak mu dupa zmarznie i zrobi sie nie wygodnie to znajdzie lozko i sie nie pomylilam!!!! wczoraj bylo tak srednio wkurzal mnie ale ujdzie w toku.. a dzis???? spojrzalam w jego tel.... mowil ze kumpel jego chcial przyjsc w sobote zobnaczyc Julke... a ja mu powiedzialam ze mam juz inne plany wiec jak chce niech zostanie a my idziemy..a dzis w tel odczytalam smsy od kumpla.. byly w stylu.. "i co pijemy?? jak tak to na 19-20 moge byc".... wkurwilam sie jak to przewczytalam bo mowil ze chce mala zobaczyc a umowil sie na chlanie alkoholik jeden!!!!! a pozniej widze smsa co on mu odpisal.. ze nie bo zona ma urodziny marudzi mu i dupe truje!!!!! no kurde ja nawet o tym nie wiedzialam... chcial to mogl zostac ja mu nie bronilam!!!! i jak mu o tym dzis popwiedzialam a od 7 nie zlozyl mi zyczen jak wstalismy uslyszalam tylko "ZAMKNIJ SIE" i pojechal do pracy!
SZCZERZE MAM DOSC TAKIEGO ZYCIA!!!! mijamy sie wyzywa mnie wymysla jakies bzdury a mi pozniej glupio przed ludzmi... moi rodzice byli wsciekli na niego i barat za sobote.... a nie napisalam najwazniejszego... wtedy w sobote co przez 2 godz nie wracal poszedl do sklepu po piwa z bratemi za sklepem je pili!!!!!!!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
tak wiec alkohol wazniejszy niz dziecko!!!!!!!!! on sie nie martwil bo to ja musialam wszystko przygotowac przed kapiela... zrobic mleko by po kapieli mala dostala itp a on jak bos przed TV siedzial... i jak sie tu nie wkurzyc???? ja juz nie mam sil... dzis ide do mamy na noc nie chce z nim miec nic wspolnego... drazni mnie... a po nocach sni mi sie moj byly ahahahahah jak zdradzam z nim meza... juz mi sie w glowie pier***** od tego wszystkiego!!!!!!!!!!!
wspolczuje kochana...olewaj go narazie, moze cos to da??

Daffi naprawdę mi przykro:-( Niech spier.... bo nie jest wart ani Ciebie ani Julki.

Ja odpoczywam - nie pisałam, bo delektuję się, że mam mamę i mogę sobie odsapnąć i poleżeć.

Może i nie wbiłam się w 'radosne' tematy', ale postanowiliśmy się pobrać z T :-) Data jeszcze do ustalenia, ale najprawdopodobniej będzie to sierpień ;-)
GRATULACJE!!!!!!!!!!

witam sie,
ja wogole dzis dziwne sny mialam...snil mi sie taki mlody ginekolog( nawet przystojny) co mnie w szpitalu badal i snilo mi sie ze sie z nim calowalam...hehehe....
wczoraj wykapalismy malego 30 min. wczesniej i ten sie obudzil o 2 na karmienie zamias o 3.30 tak jak zawsze...chyba to byl zly pomysl...:/

i zyczonka wszystkiego naj z okazji dnia kobitek od mojego synka i ode mnie!

ja z miom K widze sie dzis tylko chwile:( nawet przy kapieli go nie bedzie:(
Walentynki byl w pracy...dzien kobiet w pracy...yh do *upy!:(

Zapomniałam napisać:zawstydzona/y::sorry2:
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet:-D:-D:-D

Luuzna też dołączam się do gratulacji:-)
Jak ja bym chciała mieć jeszcze raz wesele:szok:
Tyle rzeczy bym inaczej zrobiła:tak:

A ja dziś wybieram się do tej koleżanki co urodziła w piątek...właśnie ją wypuścili ze szpitala
Chciałam iść za kilka dni ale sama mi truła żebym wpadła dziś...a już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć znów takie maleństwo:-D

A ja dziś rano myślałam że ze śmiechu umrę:-D
Wczoraj zrobiłam czerwoną kapustę do obiadu..no i nie żałowałam sobie:zawstydzona/y:
Rano mały się obudził..i pręży się wygina...i takie salwy walił że myślałam że utonie w tej kupie:-D
A A go rozbiera...a tam nic:-D
Dobrze że dałam mu podkład pod dupkę bo jak się wietrzył to dopiero mu poszło:-)

Skleroza!!!
Wika..mąż super!!!

daffi - normalnie zachowanie Twojego chłopa mi się w głowie nie mieści :/ nieodpowiedzialny sikut i tyle ... :/

reklama
daffi - normalnie zachowanie Twojego chłopa mi się w głowie nie mieści :/ nieodpowiedzialny sikut i tyle ... :\

jak piszesz a konczy w tym roku 26lat... byl taki dojrzaly a teraz taki szczeniak..coz albo sie uda albo sie rozstaniemy...caly czas mysle ze kradziec portfela z obraczka w srodku to jakis znak!!!!

Do góry