Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
karolina to mataka24aha jeszcze dwie rzeczy
daffi to ty pisalas o tym kremie nie??swietny jest- krostki zniklnely!
a druga: ktora z Was to Karolina GR***** (dz*********)
a ja jade do krk..nie wytzymam juz dluzej...
moje malzenstwo legnie w gruzach wlasnie...
kasiek doskonale ci rozumiem
ja dokonca zycia bede złaowac ze zamieszkalismy z tesciowa
bo nasze stosunki na tym ucierpiały i moje zdrowie psychiczne
tylko ze ja juz tyle lat mieszkam ze do pewny rzeczy juz przywykłam:-(
jeszcze miesiac a moze dwa i wkoncu sie wyprowadzimy:-):-):-)
tak sie ciesze![]()
Kopciuszku co do szmerow wujek kazal kontroloac i mowi ze duzo dzieci to ma u wiekszosci samo zanika....
aa i jeszcze poradzl abym nie dawala tgo jabluzka teraz...
mowi ze jak na cycu to ie wstrzymac nawet do 6 m-ca..
bo dzieci na cycu nie trawia tylko wchlaniaja mleko matki i jak sie nauczy dziecko trawic to zacznie tez trawic mleko matki a nie wchlaniac i mleko nie bedzie spelnialo roli takiej jak powinno czyli nie bedzie wartosciowe i przeciwciala tez zostana strawione...
dzici na mieszankaxch od poczatku trawia i im mozna podac wczesniej...
Na początek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! babeczki moje kochane
nastepnie. LUUZNA babo Gartulacje!! :*
no a do mnie dzisiaj mama zadzwonila..mowi ze jest do sprzedania mieszkanie 3pokoje, kuchnia i lazienka za 75 tys :0
nosz okazja..!
po czym dodaje.. 'jesli nie wyjdziesz za bartka i od niego odejdziesz to Ci kupimy to mieszkanie a jak masz zamiar naprawde znim byc to tego nie zrobimy'
najpierw mnie zatkalo pozniej sie rozbeczalam.. i palnelam tylko ze od niego nie odejde
no i sie rozlączyłam..!
anoola za 75 tys ? za 3 pokojowe jeju ja za 1 pokojowe bym dala tyle he okazja jak nic
no ale blisko mojej mamy wiec nawet nie mowie bartkowi bo sie pewnie nie zgodzi
no tak ale to u mnie juz trwa ponad 2 tyg i jeszcze sie nie przestawily..
nie odciagam calego pokarmu tylko troche sciagam ..bo raz sie wystraszylam ze mi sie jakis guzek zrobil... no panikara jestem ..;p
dzisiaj se troche w nocy odciagnelam i piers mi sie troche rozluznila i mnie nie bolalo..
no bo ilez mialam czekac az sie samo ureguluje...
sie znowu jakiegos zapalenia nabawie i bede wyć z bólu..
i jeszcze pozniej wyslala mi smsa zebym wpadla dzisiaj.. bo ide do gina i tak jakby niedaleko od niego do mojej mamy..
nie chce mi sie tam isc ..bo pewnie bedzie chciala cos znowu na B nadawac.. a ja mam tego powyzej uszu juz..;/