Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to i ja przyłączam się do grupy "nie chwal dnia przed zachodem słońca"
rano pisałam że Rozalka już zdrowa i mam nadzieje, że wszystko wróci do normy, no i nici z tego Rozusia dostała nagle gorączkę 39.8!
no chyba sie załamię. wczoraj skończyła brać antybiotyk. po nurofenie spada gorączka, ale znając jej gorączki nie na długo. Bidulina moja!
Juleczka wymiata z tymi ilosciami
a u nas ciezka noc jadl 4 razy
od 2 dni pochlania jak smok...
myslicie ze moge juz zmienic smoczki n poziomn2??
i u mnie nie kryzys laktacyjny a kleska raczej juz...:-(
co do kapieli ja tez kapie miedzy 19 a 20...
ale moje samodzielne zasypianie szlag trafil po wizycie u rodzicow..;/
robuje ale zawsze konczy sie to uspieniem na sobie..bo placze strasznie..kilka prob uspokajania i wkladania do lozeczka wcale go nie uspokaja tylko jeszcze bardziej rozzlaszcza..![]()
maly budzil sie 3 razy i jeszcze na dodatek sie posikal,musialam go przebierac,wybudzil mi sie i nie abrdzo chcial zasnac ale maz wzial sie podniusl,ja poszlam spac a on usypial malego;-)rano znowu musialam go przebierac bo sie obkupkal.Teraz zasnal ale ciekawe na jak dlugo...Spokojnie;-) po każdym myciu oliwkuj głowkę i później wyczesuj to szczoteczką;-) zobaczysz, szybko zejdzie.Ratunku ciemieniucha!!
My szczepiliśmy 5w1.czesc dziewczyny
wczoraj pojechalismy do chirurga z antosiem w sprawie tego zgrubienia pod skora. na szczescie okazalo sie ze to nie przepuklinka tylko wodniak. jak by sie okazalo ze przepuklina to maly od razu musial by miec operacje bo to dosc duze jest. kamien spadl mi z serca bo lek.pow ze wodniaki do 1roku zycia same sie whlaniaja i nie trzeba interwencju chirurga. a co do chrostek u malego to chyba jednak mial uczulenie na nivea bo po oilatum mu teraz ladnie wszystko zeszlo wiec jestem prawie pewna ze to nie skazaw piatek idziemy do lek na szczepienie to nam pow dokladnie. a propo szczepienia to mam nadzieje ze w koncu dostanie. i Pani zaproponowala skojarzona5w1,ja sie nie znam...dobra jest???
Ratunku ciemieniucha!!
raz mniej ,raz wiecej
ja uzywalam oliwki ale nie zbyt pomaga
pozatym maly ma potem takie tluste wlosy ze szok
nie stosuje juz
myje mu glowke w szamponie do skory łojotokowej.Zastanawiam sie tez na Olejuszka