G
Georgina
Gość
No tak. Przypomnialo mi sie. To tym bardziej nie rozumiem, ale wazne, ze jest juz ok.dziekuje, ale szekszu nie bylo! opisywalam cala sytuacje...bylo minelo....teraz trzeba dojsc do siebie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak. Przypomnialo mi sie. To tym bardziej nie rozumiem, ale wazne, ze jest juz ok.dziekuje, ale szekszu nie bylo! opisywalam cala sytuacje...bylo minelo....teraz trzeba dojsc do siebie![]()
Mam nadzieje, ze bedzie juz teraz tylko dobrze za co trzymam kciuki!bylismy dzis u okulisty.... babka wspaniala... normalnie zupelnie inna niz ta poprzednia...ale myslalam ze sie poplacze jak nacisnela malej pod oczkiem....normalnie palca pod galke oczna w oczodol jej wsadzila ale wystarczylo ze troche mocniej nacisnela i wylecialo tyyyyyyyyyyyyle zielonej ropy!!fuj!!!
nawet mnie dotykala zeby pokazac jak malej to musiala zrobic... jednak .. no coz musimy czekac -postawila diagnoze ze mala ma ten kanalik zapchany i ze jesli po tym dzisiejszym nacisku nie przejdzie to mamy sie zglosic za 2 miesiace... da nam wtedy skierowanie do kliniki okulistyczznej na przetkanie kanalikow...
dlaczego dopiero za 2 miesiace?? bo ponoc w okolicach 5 miesiaca udraznia sie jakis kanalik zatokowy miedzy oczkiem a nosem i czesto samo sie to udraznia... no i powiedziala ze zaden antybiotyk i domowe masaze nie pomoga bo musialabym jej je robic tak gleboko i mocno jak ona a to dla doroslego jest bolesne a co mowic dla dziecka... w kazdym badz razie jestem bardzo zadowolona z wizyty tzn z pani doktor ..a to nieczsesto sie zdarza...
no w koncu moge wam tu wstawic foty tej sukienki co ja na chrzest kupilam:
co myslicie?![]()
Łoj.. trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka;**Hej dziś ja pierwsza, ale to dlatego, że martwię się choróbskiem Aleksa i spać nie mogę...
Zaczynam pianikować, że do jakieś zapalenie płuc się wykluwa:--
-
-(
Tymczasem mój synuś dostał antybiotyk, syropek wykrztuśny i flaszkę mleka a teraz lula:-)
A ja się muszę przerzucić z rozpuszczalnej na parzoną bo przestała mi rozpuszczalna smakować;-) Piję z przyzwyczajenia a w połowie aż mi niedobrzeA mi sie chce kaaaaaaaaaaaaaawy!!! :-) Dzien dobry!![]()
Ja zauważyłam ostatnio, że Martynce wypadają.. tzn jak przeczesuję jej moją dłonią.Witajcie czy macie jakiś sposób na wychodzące włosy bo niedługo łysa zostane wychodzą mi garściami i są wszędzie jestem załamana :-(
Cześć dziewczyny !
Pauluś mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala. Niestety my to przeżyliśmy w 2 tygodniu życia i było kiepsko :-( Za łóżko płaci się u mnie 20zł, ale mamy cycusiowe są zwolnione z opłat ;-)
Maciek też coś od wczoraj kaszle, to jest taki suchy kaszelKataru nie ma i gorączki póki co też, więc na razie daje witaminy i obserwuje
Któraś dziewczyna pisała, że jej dziecko wygina się w łuk i ma tendencję do układania główki w jedną stronę. My właśnie byliśmy z tym problemem u rehabilitanta dzisiaj i okazało się, że to wcale nie pikuś (nasza pediatra tak twierdziła i kazała tylko pod główkę pieluchę wkładać) bo może skończyć się asymetrią :-( Także od dzisiaj ćwiczymy i za miesiąc do kontroli
A te ćwiczenie to jakiś koszmar dla dziecka... jest bezbolesne, ale przez to że Maciek ma unieruchomioną główkę to strasznie płacze :-( No nic, jakoś musimy przetrwać ;-)
A nocka też byla taka sobie, 3 razy wstawałam na karmienie i ostateczna pobudka o 5![]()
Superno w koncu moge wam tu wstawic foty tej sukienki co ja na chrzest kupilam:
co myslicie?![]()