reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
my na szepienia lecimy w środe ..Tatuś znowu będzie ten zły i bedzie trzymał Córeczke :/ ja nie mogę na to patrzeć :(

Sprytnie :-p Tez bym tak robila ale glupio tate z tego powodu z pracy zwalniac :sorry2: Jak dzis wrocilismy do domu po szczepieniu mialam wrazenie ze moj slonik jest na mnie troche obrazony ze go nie obronilam przed zla igla. Dopiero gdzies po godzinie mu przeszlo (oj, ta wybujala wyobraznia przewrazliwionej mamy ;-))

Sprytnie :-p Tez bym tak robila ale glupio tate z tego powodu z pracy zwalniac :sorry2: Jak dzis wrocilismy do domu po szczepieniu mialam wrazenie ze moj slonik jest na mnie troche obrazony ze go nie obronilam przed zla igla. Dopiero gdzies po godzinie mu przeszlo (oj, ta wybujala wyobraznia przewrazliwionej mamy ;-))
no moja drugie szczepienie gorzej zniosła niz pierwsze i spała po nim 3,5 h co do niej nie podobne w ciagu dnia

EMIRA ja pewnie wybiore garniturek

Ale o ile dobrze pamietam Ty chrzcisz jak juz bedzie cieplo to garniturek bedzie fajnym rozwiazaniem. Moja mama juz szaleje z drutami i na pewno bedzie komplecik dziergany. Tylko nie mam pojecia co na wierzch.

ja zabieram siostre
młodą trzymam na kolanach a siostra prostuje nozke
choc ostatnio piguła wymysliła na tym "przewijaku "szczepic
no i zbytnio jej nie wyszło:no:

Chyba na kolanach u mamy mniejszy szok dla dzieciaczka.

zaiast najszczesliwszy .. to byl najgorszy dzien w moim zyciu...
mam dosyc ...!!
gdyby nie to ze mam Maje nie wiem co by ze mną było.. a tak leze obok niej i wyje jak bóbr...
czym ja zawinilam ze mnie takie cos spotyka? ;(
mój małzonek pod koniec imprezy najpierw mnie uderzyl .. pozniej rzucil mną o podłoge..;(
czemu ja sie zgodzilam na ten ślub ? ;(
i czemu ja tak cholernie go kocham ;(..
Ania ! jestem w szoku !...nie doczylam jeszcze wszystkiego ,ale...pisz jak Ci pomóc ???????? nie możesz być z tym człowiekiem !!! masz przecież rodziców, którzy na pewno Ci pomogą , masz nas ! kurcze tak nie moze być !!! coś trzeba zrobić ! jak Ci pomóc ???

Ostatnia edycja:
reklama
no to ja jutro dzwonie niech mi przesla
bo nie bede dymac 50 km po kawałek papierku
a wiecie jak jest z odliczeniem tego tysiaka co rok za dziecko
bo ja słyszłam ze jak sie urodziło np. na poczatku grudnia to tylko ten miesiac licza:confused:

odliczasz 92 /okolo dokladnie nie pamietam/ zeta za miesiac ... wiec jak rodzilas w grudniu to 92 w listopadzie to 184 itd ...
i tak dobrze bo jak by to proporcionalnie do dni liczyli to by mi wyszlo ledwo kilka zlociszy :)

aga z tym nosidelkiem/chusta to kopciuszka super wymyslila !! widzisz nie pomyslalam o tym !! Hania do wozka a tomi na brzuch :)

Do góry