reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

jak sie maja Wasze oponki? tzn brzuchole?
ja mam dalej faldke niezla ;/
nosze pas, cwicze i dalej wisi,
rozstepy tez jeszcze czerwone
do wagi sprzed ciazy tylko 1,5 kg ale na wyglad to powiedzialabym ze wiecej
Moja oponka nie jest jakaś drastyczna, ale i tak są momenty, że mnie denerwuje. Zależy od dnia;) Jak to u nas - kobiet:)
Wagę mam mniejszą niż przed ciążą.

reklama
Ja miałam popołudnie dopiększania się - wreszcie miałam okazję ogolić sobie nogi i tam gdzie słonko nie dochodzi:):D Zaraz jedziemy z J na zakupy:) Dobrze, że on lubi zakupy ze mną:p Młoda już śpi, babcia ją będzie pilnować w razie 'W':)

mam się martwić?
moje dziecko zjadło dziś tylko ok. 300 ml...
nie chciał "kolacji", zasnął mi na rękach.
:baffled:
nie wiem co jest grane...

Mój brzuch wygląda podobnie jak 3 miesiące temu :p Czyli wielki fałd i fioletowe rozstępy :) Fissan jest do dupy, juz chyba z 7 opakować zużyłam i totalne 0 efektu (nie mówiąc ile zużyłam opakowań w ciąży....).

A my po obiadku, dziś były bitki, ziemniaczki i buraczki:) Auto od Szanownego wymyliśmy, Mała wówczas werandowała sobie a potem babcia ją porwała na spacer i jeszcze ich nie ma:) W planach mam umycie okien na poddaszu;)

ja piatek i sobote przeznaczam na okna ... tesciowa se ucieszy bo dostanie Agatke na spacer ... zrobie jej dzien dobroci :)

No to fantastycznie, że nie musicie iśc do szpitala. Niech tej głupie babie z przychodni robaki się zalęgną normalnie za karę, że Cię tak wystraszyła. Będzie wszystko dobrze, trzymamy z Lolkiem kciuki za szybciutki powrót do zdrowia!!! Trzymajcie się dzielnie i przegnajcie tego choróbska!

ja w przychodni tez mam lekarke asekurantke co od razu sle na oddzial ... nawet mi dziecka nie bada !!! na szczescie mam lekarke prywatnie ...

Dziewczynki jak ubieracie teraz swoje maluchy bo ja ciagle mam z tym problem czy nie za cieplo albo nie za lekko malego ubralam. Nakladacie jeszcze kombinezoniki i co pod spod i czapki zimowe czy juz wiosenne niby prosta rzecz a zawsze mam z tym problem.

U nas dziś było body z długim rękawem, na to dresik (spodnie i bluza) z takiego cieniutkiego welurku, i na to jeszcze jedna bluza, skarpetki i czapeczka. I było to o jedną bluzę za dużo, bo mały wrócił ze spacerku zgrzany! :) Jutro podaruje sobie jedną bluze i bedzie tylko body spodnie i bluza :) No i parpetki oraz czapeczka cieniutka ;-)

Dodaje, że u nas w słoncu 16 stopni :-) Ave wiosna!!!!:D

u nbas tez takl cieplo ... ale ja chyba za cienko ubieram mala bo ma tylko bodziaka, rajtuzki i spodnie, ciepla bluze i wiosenna czapeczke !! ale jak na karku sprawdzam to jest ok ... poza tym oslonka na wozek chroni przed wiatrem ... przykrywam ja tylko kocykiem :)

hi hi i u nas tez 56 dopiero idzie pomału w odstawke ...62 jeszcze w wiekszosci za duze:tak:

my dzisiaj bylismy na szczepieniach-GABRYSIA płakała strasznie :-( a ja z nia:-:)-:)-( dobrze,ze to juz za nami :tak:
a nasza kruszynka mierzy-58,5cm. i wazy- 5180:-)

my mamy w sam raz 62 :) bluze mam 68 i mi agatka w niej troche tonie ale ta 62 jest troszke za cienka zeby sama bluze ubierac ...

Mój brzuch wygląda podobnie jak 3 miesiące temu :p Czyli wielki fałd i fioletowe rozstępy :) Fissan jest do dupy, juz chyba z 7 opakować zużyłam i totalne 0 efektu (nie mówiąc ile zużyłam opakowań w ciąży....).

hehe ja robie wlasnie za krolika doswiadczalnego u kosmetyczki ... ma jakies nowe cudo na rozstepy i testuje na moim brzuchu :) wszystko poprzedzone mikrodermabrazja i ultradzwiekami czy jakos tak ... mam pierwsze 3 zabiegi gratis i jak to podziala cokolwiek to wtedy bedziemy robic ez na biodrach i tylku :) jak podziala to wam napisze co to za cudo :)

POPIERAM - FISSANOWI MOWIMI STANOWCZE NIE !! nie dosc ze nie dziala wcale /tez w ciazy go uzywalam i teraz/ to jeszcze na dodatek SMIERDZI !!!!
probowalam tez rozjasniac to cepanem ale smierdzi jeszcze bardziej !!! splesniala cebula !!! bleeeeeeeeeee

dostalam @!!!!!!!!!!!!!!! w szoku jestem!!!!!!!!! a rok jej nie bylo.....

dzien dobry:0 biegne was nadrobic:)

Witaj w klubie okresowych :-D

raaaany,
mam sasiada spiewaka,
wydziera sie prawie codziennie a talentu nie ma wcaaaaaaale
nie da sie tego sluchac,
uroki mieszkania w bloku ;/

Znam to :-D

NIC NIE MÓW! mam brzuchol i tylko pas go maskuje...;/

mam się martwić?

jest czym się martwić;/ chory może? albo po szczepieniu?

Byliśmy z Danielkiem u pediatry z tą szyjką jego - doszła do wniosku, że to uczulenie od... ŚLINY. mokry śliniaczek blisko skóry i liszaj gotowy. dziś już jest ładniejsze, nie takie czerwone ale suche. będziemy smarować dermobazą.
Danielek waży 8,100 kg i mierzy 72 cm.

Asiu, to świetnie, trzymałam kciuki za Filipka, by szpital okazał się niepotrzebny! Dużo zdrówka dla Maluszka!

ojej oby maść pomogla!

ja właśnie wczoraj obejrzałam film "zmierzch" super tylko mój mąz najpierw ściągnął 2 i dopiero jak obejrzeliśmy to poszukal i okazało się że jest jeszcze 1 częśc także trochę na odwrót ale i tak mi się podobał i nie mogę się doczekac 3 części
żałuję tylko że najpierw nie przeczytałam ksiązki ale jak będę w polsce to na pewno sie o nia postaram
EDWARD JEST BOSKI:-)

JACOB lasencje JACOB!

reklama
mam się martwić?
Może taki ma dzień;-) Ciekawe jak jutro będzie jadł.
Dobrze ze szpital nie jest konieczny:-)no ale zycze zdrowka Filipkowi;-)
I takich lekarzy powinno byc zdecydowanie wiecej:tak:
O tak, popieram:tak::tak: Asiu dobrze zrobiłaś.

Moj byl dzis ubrany w body z dlugim rekawem,rajstopki,welurkowe cienkie spodnie,kurteczka wiosenna,czapeczka i przykrylam go kocykiem.Dzis mial 2 spacerki:-) spal dzis dosyc duzo bo o 11 (pierwszy spacerek) do 13:30,potem o 15:00 do 17:30:-)teraz lezy na macie ale juz sie troszke denerwuje.

ja ubralam malego dzisiaj dikladnie tak samo, spocony nie byl, zmarzniety tez nie:)

U nas dziś było body z długim rękawem, na to dresik (spodnie i bluza) z takiego cieniutkiego welurku, i na to jeszcze jedna bluza, skarpetki i czapeczka. I było to o jedną bluzę za dużo, bo mały wrócił ze spacerku zgrzany! :) Jutro podaruje sobie jedną bluze i bedzie tylko body spodnie i bluza :) No i parpetki oraz czapeczka cieniutka ;-)

Dodaje, że u nas w słoncu 16 stopni :-) Ave wiosna!!!!:D

Jak u Was wszędzie fajnie.... u mnie w ciągu dnia max 5-6 stopni, normalnie na biegunie zimna mieszkam:wściekła/y:

No i jestem po wizycie u dentysty;-) zadowolona bo już prawie koniec, jeszcze jedna wizyta po świetach;-) i ząbki wyleczone;-)
Antoś ze mną był i ładnie pokazał swoje zęby, wszystkie ma zdrowe, jednak mycie zębów się opłaca:-D:-D:-D

Do góry