mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Czec dziewczynki.
Troche wa podczytalam i mam pytanko.Julka niedlugo skonczy 3 mies i czy moge sprobowac dac jej np potarte jabluszko?(o ile sie nie myle mea pisala,ze dawala Agatce).A jak to wyglada ze sloiczkami?Patrzalam w sklepie i na etykietach pisze,ze po 4 miesiacu.
Z gory dzieki za odpowiedz:-)
ja karmie butla i jak zapytalam pediatre to powieziala ze jabluszko "czasem" moge dac /dobrze robi na kupe/ ale sloiczkow czy kaszek jeszcze nie dawac
Maciek też tak cieniutko ubrany: body, sweterek, spodenki, skarpetki i czapeczka wiosenna.
A ja widziałam dzisiaj dziecko w spacerówce ubrane w gruby zimowy kombinezon i czapkę futrzaną, które od tych wartsw ledwo się ruszało... a mamusia w krótkim rękawku![]()
ja juz pisalam jak kolezanka zalatwila coreczke - przeziebienie narazie i oby na tym sie skonczylo !!!
Mydełkiem Bambino.
ja tez myje mydelkiem mimo ze od kilku dni kapie ja w plynie do kapieli z nivei /to ponoc jest i szampon ... /
W ogóle dziś napisałam wprost J o moim problemie/marzeniu mianowicie tych zaręczynach.. Pewnie po 22 czeka nas rozmowa dalsza nt tematJakoś nie miałam śmiałości bezpośrednio mu o tym powiedzieć;/ Dupa ze mnie. Czuję się troszkę jakbym się narzucała, ale w sumie mam prawo mówić o tym co czuję i jakie mam marzenia.
Myślę sobie, że on myśli, iż już nie musi się zaręczać bo przecież 8 maja mamy już ślub.
Hm....
pamietaj ze facetom niektore rzeczy trzeba wylozyc łopatologicznie !!! oni nie rozumieja zawilych podchodow wiec nie obrazaja sie jak sie im powie wprost
Porozmawiaj jak najbardziej :-) Możesz na wesoło zawsze zagaić "a kiedy się kochanie zaręczymy?" . Myśmy mieli termin wyznaczony, knajpe zapłaconą i kościół zarezerwowany, a na sam koniec się zaręczyliśmy. Tak więc na to nigdy nie jest za późno
)) A jednak to cudowna chwila i bardzo wyjątkowa
Ja co prawda nie miałam jakiejś niespodzianki ponieważ ślub był już zaplanowany, ale i tak to była wyjątkowa chwila i wspominam ją z wielką radością. Oczywiście musiałam coś głupiego palnąć i popsułam w pełni romantyczną chwilę, ale ja tak mam
))
no wlasnie slub jest po czesci dla gosci a nie tylko dla mlodych ... zareczyny z racji swojej kameralnosci sa tak wyjatkowe ...
Dziewczyny wiem, że to trochę noo zupełnie nie na temat, ale mam pytanie czy wiecie co to może być. Odkąd Mała jest na świecie i odkąd karmię butelką, czyli po ciąży ogólnie podsumowując, po wypiciu piwka mam czerwone plamy na dekolcie;/ Za każdym razem co sobie piwko wypiję. Dziwne.... Uczulenie?Przed ciążą w ogóle czegoś takiego nie było.
Może któraś z Was tego też doświadczyła?
oj skads to znam !!! ja po piwnbie nie ale po winie mam takie plamy ze szok !!! odkrylam to na chrzcinach jak podano winko do obiadu !!! potem wygladalam jak by mnie os poparzylo na buzi i na dekolcie !!
Witajcie Dziewczynki wieczorowo![]()
Dzięki za potwierdzenia zaproszeń na naszej klasie![]()
Byliśmy razem na zakupach dzisiaj,miałam Julka w nosidełku.Byliśmy na dziale dziecięcym ( jakoś nie potrafię go omijać..)
wyciągam kolejne fatałaszki i pytam Go się czy Mu pasuje.....Julek albo ziewał albo piszczał albo się uśmiechał...heheh no to kupiłam co nie co ale ludziska mieli ubaw
A teraz poważne pytanie co do Tabletek,już mi któraś z Was (sorry nie pamiętam która...) odpowiedziała,że można je zacząć brać w dowolnym momencie,jeśli od porodu jeszcze nie było okresu.....ok ale jak pamiętam lata wstecz,kiedy takowe brałam po każdym opakowaniu robiłam przerwę ,bodajże 7 dni(kiedy to dostawało się okres...) a na ulotce owych tabletek cerazette
jest napisane jak byk,że nie robić żadnej przerwy.....no i zgłupiałam....tego lekarza co mi je przepisał już nie ma...i nie wiem gdzie się mam upewnić....no i co z tym okresem?? Nie żebym specjalnie tęskniła za nim ale czy to tak może być?? Kurde nie chcę żadnych więcej komplikacji no a będziemy się jeszcze starać kiedyś o siostrzyczkę dla Julka...
a ja cie nei mam na nk
co do tabletek juz padla odpowiedz
wymiękam... ;/
od dwóch godzin latam w tą i spowrotem do łóżeczka.. a moje dziecko spac nie ma zamiaru..;/
moze tak reaguje na nowe miejsce ?? to zwykle wychodzi po kilku dniach ...
no i co do przerw to sie ich nie robi