Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesteś najlepsza i koniec gadania ;-)
Właśnie zakupiłam w aptece na allegro bo u mnie w aptece kosztuje 70zł a tam z przesyłką 52zł 
aaaaaaaa no i..... koniec z cycem.... byla ja w tej poradni i co??? okazalo sie ze to nie tylko moje" zdaje mi sie'" faktycznie juz malawo tam jest... probowalismy mala dostawiac ale po kilku sekundach byl wrzask...... pogadalysmy co i jak no i tyle,,, szkoda mi,,,, i czuje sie momentami"zla matka" ale coz... przeciez nie zaglodze dziecka.... na dowod tego co mowie,,,,podlaczyli mnie do tej ssawy i ............po 12 godzinach bez sciagania z cyca sciagnelo uwaga.....60ml....no full ze hej!!!!!!!!!!!!!ech...... smutno mi troszke,,,,
jestes najlepsza matka,niestety tak czasem bywa ze nie jest tak jak by sie chcialo ale karmilas 3 miesiace wiec to i tak dlugo,najwazniejsze ze zrobilas ile sie dalo zeby jednak byla tyle czasu na piersi
a butelka tez nie jest zla;-)trudno sie mówi.3,5 miesiąca to i tak całkiem sporo, widzisz mataka, sa takie dziewuszki na forum jak np ja które karmiły miesiąc, a iektóre wogóle z przyczyn od siebie nie zaleznych, mimo że chęci były, tak czasem jest..., najważniejsza jest miłośc do maluszków a nie czy karmisz piersia czy butelkąstaram sie kobietki tak myslec..... w zasadzie dopiero dzis jej cyca nie dalam.... dziwnie mi jakos,,,,a moje dziecie jakby szczesliwe ze jej nie zmuszam do lezenia przy cycu zasnelo sobie spokojnie.... moze u mnie to rodzinne,,,,bo zadna z kobiet z mojej mamy strony nie karmily dluzej niz miesiac-powod albo za malo albo postny pokarm,,,,, wiec ja zaszalalam,,,,prawie 3,5 miesiaca,,,, i dopoki cos tam jeszcze bedzie udawalo sie odciagac bede dawac,,,, chociaz raz dziennie,,,,,,,,,,ech........ pora spac ,,, dobranoc i dziekuje za slowa otuchy![]()
Mój mąz miał zostac z Alankiem sam w piątek bo ja do dentysty miałam jechac i na zakupy, sam to zaproponawał miałam ściągnac mleko i w długaMartuś - całuję mocno i ściskam, (głupotą jest pisać coś więcej, jak się nie doświadczyło) ale bedę o Nim pamiętać w modlitwach ...
Nie jutro chyba się nie odważęale muszę to zrobić do piątku! tak by w niedzielę wyjść na ludzi
)
Nie będę komentować, bo mi już czasu szkoda na niepotrzebne utarczki.
A ja wróciłam od fryzjera (jeny pół roku nie byłam!), czuję się dowartościowana i zwyczajowo pięknafryzura dopełni mój skromny wygląd na chrzciny ...
Ale co zastałam po powrocie od fryzjera po 3 godzinach!
Mąż to mi płakał prawie tak samo jak mały a jak wchodziłam do klatki to już wiedziałam ,że jest coś na rzeczy! Biedak (mąż) się tak spocił zajmowaniem małym, że stwierdził tylko ''teraz rozumiem co masz na myśli mówiąc: zmęczona''No, ba! on nie tylko był zmeczony, on był padnięty i wystraszony gorzej jak dziecko, bo mały tak mu się darł, że już miał go ubierać i lecieć szukać mnie po fryzjerach! a czemu płakał ?
bo był głodny ,
a czemu był głodny ?
bo nie chciał butli od męża |![]()

A ja się cieszę, BARDZO, że każda ma swoje zdanie bo jakby to było jakby jeden coś napisał a wszyscy się mu podporządkowywali choć uważaliby zupełnie inaczej.więc nie czytaj postow od osób które Cie obrazają kochana
to forum to ostatnie miejsce gdzie chciałabym sie kłócić albo cos.. mam dosyc wlasnych powazniejszych problemow niz przejmowanie sie tym co inni o mnie mówią![]()
Krzywdę Ci zrobię jak konto skasujesz;D A kochanej Daffi przejdzieMa ktoś koncepcje jak skasować profil ?bo nie umiem
![]()
mój mąz nie znienił rzadnej pieluchy Alankowi poprostu nie moze ma odruch wymiotny i tyleja założe się że jakby Filip zrobił kupcika podczas mojej nieobecności to mój mąz załamałby się totalnie i raczej nie zmieniłby mu pieluchy...;/ a niby faceci są twardzi, a na wiidok kupki wymiękają![]()