Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam się i ja:-)
Tomek dziś od 5 się wiercił ale o 7 fuknęłam na męża i wyniósł dzieci z sypialni a mama spała jeszcze godzinkę;-)
Asia..no mąż cudo
Opowiedziałam o tych prezentach A wczoraj to wiecie co mi powiedział
"Jasne poszłabyś do fryzjera i jakieś badziewie na głowie byś sobie zrobiła"
No osioł nie z tej ziemi
A wczoraj przyszedł nam zwrot podatku i gonię go żeby jechał okna zamówić i w końcu będziemy mogli wziąść się za łazienkę
A my wczoraj byliśmy na szczepieniu..byłam sama z małym bo A z Hanią trzymali mi miejsce u gina bo musiałam iść po recepty:-) A wolał sam iść do gina niż sam na szczepienie;-)
Tomek trochę popłakał ale nie było najgorzej..waży 7500 (75 centyl) a wzrost 69 ( centyl 97 i obwód główki też)
Raczej normalny był przez cały dzień..tylko jak się obudził na pierwsze karmienie o północy to był trochę ciepły..na oko 37,5 ale nawet nie mierzyłam bo był spokojny
Coś chciałam jeszcze napisać ale zapomniałam:-(
Aśka ja chcę Twojego męża chociaż na tydzień!! ja do fryzjera wybieram się w przyszłym tyg bo jedziemy do rodziny na imprezke a ja mam dwumiesięczne odrosty
czekam na serwis do pralki a mój maż pojechał przerejestrować auto bez umowy kupna i kart pojazdu-ale to jest głupek!!!!![]()

gdzie to slonce???Cherie możesz mnie skopać ale nie mogłam się powstrzymać!!!

no cudne te króliczki
Aśka, super, że Fifolek już zdrowy! e-ciotka trzymała za niego kciukasy!
Pauluś, rośnie kawaler, rośnie :-)
i co do siatek centylowych to ja nawet na nie nie patrzę. ostatnio pediatra powiedziała, żeby się nimi nie sugerować.
Mea, też nie lubię Prima Aprilis.
Daffi, mam Nasivin w domu i czytam, że on jest do lejącego się katarku a nie gęstego. po nocy ściągnęłam Danielkowi mega gilka, narazie nie furczy, może to to mu tak zalegało...
Georgina, ze mną Ci się nie udał żart![]()