D
daffodill
Gość
Haha, to Juleczka? Przesłodko i przekomicznie;D
tak to Juleczka... jej poliki nigdzie sie nie mieszcza...ahahahah
usmialam sie do lez....
musze emzowi pokazac..

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha, to Juleczka? Przesłodko i przekomicznie;D

A wiec Daffi to duzy ten moj trzymiesieczniak? chodzi o ta fote na liscie![]()
Są gusta i guściki. Ja się sobie średnio podobam![]()
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z byłej klasy liceum urodziła wczoraj synka Gabriela w ... 24 tyg.ciąży :/ masakra ... nie wyobrażam sobie tego jak strasznie psychicznie musi się czuć ... prosi o modlitwę kogo się da ... oby było wszytsko dobrze, tym bardziej, że ona urodziłą w Anglii a nie wiem jaka tam jest opieka ...
Ach te Teściowe, nic tylko walcem je przejechac..............
Pomodlimy się za dzieciatko!Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z byłej klasy liceum urodziła wczoraj synka Gabriela w ... 24 tyg.ciąży :/ masakra ... nie wyobrażam sobie tego jak strasznie psychicznie musi się czuć ... prosi o modlitwę kogo się da ... oby było wszytsko dobrze, tym bardziej, że ona urodziłą w Anglii a nie wiem jaka tam jest opieka ...

Ledwo co musiał nasikać bo był gorący;-)
co u niego jest niezwykłe...więc rano prędzej jest wyspany:-(
zaraz wszystkich pobudzi:-)
A ja się uzależniłam od ciucholandów - tzn kupowania Małej ubranekMa ich mnóstwo a ja i tak raz czy dwa razy w tyg po 2, 3 ubranka muszę kupić bo byłabym chora jakbym nie kupiła hehe
Nasza Perła w Wielkanoc kończy 4 miechy![]()

Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z byłej klasy liceum urodziła wczoraj synka Gabriela w ... 24 tyg.ciąży :/ masakra ... nie wyobrażam sobie tego jak strasznie psychicznie musi się czuć ... prosi o modlitwę kogo się da ... oby było wszytsko dobrze, tym bardziej, że ona urodziłą w Anglii a nie wiem jaka tam jest opieka ...
i jak na takie dziecko była zdrowa :-) płucka miała rozwiniete. Śmiałyśmy się, że Aluś odda dziewczynie 1kg i będzie dobrze 

Co do pamków i to i u nas od czasu do czasu przeciekają, tzn jak treściwie kupkuje to wypływa wszystko bokami, chyba na to nic nie poradzimy;-)Boziu znowu pobudka o 6.50 i kupal taki ze szok
W dodatku już nawet oryginalne pampersy nie pomagają...poszłam rano do łazienki..wracam a Tomek cały przesikany na plecachLedwo co musiał nasikać bo był gorący;-)
Na pewno dobrze zapinam pampki..bo juz bardziej starać się nie można
A te ranne wstawanie..chyba coś za coś..w dzień zaczął pięknie spać...zdaża mu sie nawet 2 h spaćco u niego jest niezwykłe...więc rano prędzej jest wyspany:-(
A teraz mama pije kawkę a on mi tu nadaję że szokzaraz wszystkich pobudzi:-)
Co do pamków i to i u nas od czasu do czasu przeciekają, tzn jak treściwie kupkuje to wypływa wszystko bokami, chyba na to nic nie poradzimy;-)
I ja kawkę piję.... cięzki dzien przede mna...
A i dziąsło po wyrwaniu zęba ciągle boli i spuchniete, pójde do dentysty, niech zobaczy, mam nadzieję, że nie będzie potzrebny antybiotyk.
Ale szlag mnie trafia przez ten ból!!!!