Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny kiedyś pytałam, ale małymi literkami, więc nie dostałam odpowiedzi ;-) Jak często myjecie dziąsełka maluszkom?

Ania u nas jest dokładnie tak samo, więc zwalam to na skok rozwojowy 3-go miesiąca ;-) Nasze maleństwa potrzebują więcej jedzonka a nasza 'mlekodajnia' potrzebuje czasu, żeby się przestawić :-) Ja męczę się już od 3tyg. i nie zapeszając jest chyba lepiej bo Maciek wstaje póki co już tylko raz
Powodzenia na spotkaniu ;-)
A bo to pewnie butelkowe dzieciątko i po prostu możesz dać mu więcej mleczka, albo je zagęścić jak jest taka potrzeba od razu ;-)
Też przez to przechodziłam i byłam blisko przejścia na butlę, ale się zmotywowałam i jakoś daje radę ;-) Też sobie poradzisz, więc trzymam kciukasy
Co do pampków to Maćkowi tylko raz wyleciało, ale to dlatego, że jak mu sprawdzałam w nocy czy coś narobił to mu odchyliłam i później niedokładnie zapięłamTakże wydaje mi się, że to wina złego ułożenia siusiaczka, albo rozmiaru pampków
Dziewczyny kiedyś pytałam, ale małymi literkami, więc nie dostałam odpowiedzi ;-) Jak często myjecie dziąsełka maluszkom?
corce tez nie mylam
dopiero jak sie pojawily zabki to zaczelam mycie.ech...z Hanią miałam tak samo...pięknie spała w nocy...budzik nastawiałam na 5 żeby ją nakarmić na spaniu żeby dłużej pospała rano..ale do czasu
I niestety już potem aż do roku nie przespała całej nocki bez cycusia co 3 godziny max
BiednyAz nie mogę uwierzyć że dzieci mogą tak źle reagować na szczepionki
Też bym chętnie pobuszowała ale nie mam kiedy bo ciucholandy za daleko
Ale na razie buszuje za mnie siostra..super ciuszki przywozi
Najlepsze dla Hani na razie...bo sama ma córkę..i teraz jest w ciąży i będą mieli drugą dziewuszkę w sierpniu:-)
A ja ostatnio na allegro zakupiłam 5 pajacyków używanych za 23 zł...6 gratis a z racji tego że trochę późno babka to wysłała to dostałam 7 też gratisI są w super stanie..aż się zdziwiłam
Co do traktowania teściowej..to ja robię tak samo
Na szczęście mało się wtrąca..ale jak już coś mi nie pasuje to jej to powiem i chyba jeszcze poważniejszych zgrzytów między nami nie było
Z termometrem to się załamałam...tak się na niego napaliłam że będzie łatwiej zmierzyć tempAle może uda mi się go wymienić
Tomek też w nocy jest nieznośnyWierci się kręci cycka nie chce a jak próbuję go wcisnąć to od razu go dzwiga
I dopiero ze mną zasypia
I jeszcze pomarudzę o tych pampersach...
Bardzo uważam jak je zapinam i jak siusiaka układam bo już kiedyś o tym pisałyśmy i dawałyście takie rady więc je stosuję
Za duże nie są bo kupuję dalej 2 i są dobre..nie za ciasne..nie za luźne..dlatego tak się dziwię
MEA ja mam takie pytanie do Ciebie... przed zmiana szaty forum bylo tak ze jak ktos napisal posta to on automatycznie si epojawial a teraz trzeba stale odswiezac.... istnieje jeszcze ta funkcja czy juz nie??? wiesz moze cos o tym????
wkurza mnie to stae odswiezanie.....

Jak odswierzac?Ja nie musze nic robic![]()
Ania u nas jest dokładnie tak samo, więc zwalam to na skok rozwojowy 3-go miesiąca ;-) Nasze maleństwa potrzebują więcej jedzonka a nasza 'mlekodajnia' potrzebuje czasu, żeby się przestawić :-) Ja męczę się już od 3tyg. i nie zapeszając jest chyba lepiej bo Maciek wstaje póki co już tylko raz
Powodzenia na spotkaniu ;-)
Też przez to przechodziłam i byłam blisko przejścia na butlę, ale się zmotywowałam i jakoś daje radę ;-) Też sobie poradzisz, więc trzymam kciukasy
).