Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wlasnie wrocilam z rezurekcji i chcialam wam tylko przekazac ze CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAL !!!! nie bez powodu mowie to wam jako pierwszym ... w koncu kto jak kto ale to kobiety dowiedzialy sie pierwsze a te niedowiarki chlopy musieli isc i sami sprawdzac !!!!
no dobra ja dzis do wyspanych nie naleze ... o 1 poszlam spac, o 2 mala na jedzenie sie obudzila a o 5 wogole nie miala ochoty na spanie tylko buszowansko ... ona usnela przed 6 a ja na 6 mialam budzik ... Życie ...
jedziemy na caly dzien do krakowa zobaczymy jak maluch na takiej trasie sie bedzie zachowywal ...
Czesc dziewczynki.
Jeszcze raz zycze wszystkiego dobrego z okazji swiat:-)
my wczoraj obchodzilismy pierwsza rocznice slubu a dzis malej stuknal 3 miesiac...:-)
Buziaki i pozdrowionka i do uslyszenia po swietach:-)
Dzien dobry:-)my wlasnie niedawno wrocilismy od rodzicow,u tesciowej czyli w naszym domu po drugiej stronie byly goscie-oczywiscie bracia mojego meza ale teraz wlasnie sie zmyli;-)ciekawe czy jutro przyjedzie ten trzeci,jakos nie tesnkno mi za nim
Hej Dziewczynki nie było mnie kilka dni ...wpadłam na chwilkę by życzyć Wam wszystkim cudownych i Radosnych Świąt
smacznego jaja Mokreego Dyngussssssssssssa
spróbuję jutro coś nadrobić pędzimy na spacerek bo piękna pogoda