• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
aaaaaaaaaaa, mam ważne pytanie... co prawda zapytam lekarza bo idę we wtorek za tydzień na to usg 4d :D ale Wasza opinia też jest dla mnie ważna.
Otóż chcemy się z moim M wybrać do Paryża gdzieś pod koniec sierpnia, z tym że myśleliśmy jechać samochodem, i trzy osoby z tyłu.
Pytanie czy to nie głupi pomysł ? około 20 godzin się będzie jechało, wiadomo że postoje co 2-3 godziny ( albo i częściej bo mnie się w podróży non stop chce siku :] tylko czy ta pozycja siedząca tyle godzin nic mi i bobasowi nie zaszkodzi ?
bede wtedy gdzieś w 21 tygodniu, hmmmmm ?
Wlasnie ja tak daleko pierwszy raz od 12 lat sie nie wybralam. Niby wszystko jest ok ale cos ryzyko mnie przyhamowalo, slyszalam rozne historie (w pracy kolezanki panikuja i to jest zarazliwe...). Decyzja i tak zalezy od ciebie, lekarz na pewno nie powie, chyba ze sa przeciwskazania. Wystarczy ze siedze 2 godziny w aucie to pewne miejsce boli, dretwieje a tu tyle godzin. Z drugiej strony 10 lat temu jechalam te 1000 km tyle ze pociagiem i na lezaco i chyba nie zaszkodzilo (nie liczac zapalenia nerki miesiac po powrocie)

:-D:-D

Owszem to te. Ale Feminatal robi 3 różne rodzaje witamin. Do 13 tyd, od 13 i uniwersalne na cały okres ciży i karmienia i te penie są tańsze........
Poza tym to tylko 30 tabsów

Oj ruskie to i ja bym zjadła........chyba mam w zamrażalce:-)

Co do mojej wypowedzi to naprawde mozna sie usmiac z tych miesiecy:-Dmialam na mysli pod koniec 5 miesiaca:-)

Ja kupiłam ten Feminatal po 13 tyg ciazy i kosztowal u mnie 45,60 zł,ten zwykly jest tanszy kosztuje chyba okolo 30 zł.Mi ogólnie gin polecił wlasnie te drozsze i bogatsze w witaminy.
Tak jest ich 30 tabletek i wystarcza na miesiac wiec nie jest az taki kosmos.

ja sobie kupilam stanik na targu (uznalam, ze jak mi piersi beda rosnac w takim tempie to nie nadaze kupowac i wzielam taki tani) i patrzec na niego nie umiem, fakt jest wygodny ale jak go ubieram przey mezu to czuje sie jak dojna krowa z oooooogromnymi wymionami:baffled::szok::wściekła/y:
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

aaaaaaaaaaa, mam ważne pytanie... co prawda zapytam lekarza bo idę we wtorek za tydzień na to usg 4d :D ale Wasza opinia też jest dla mnie ważna.
Otóż chcemy się z moim M wybrać do Paryża gdzieś pod koniec sierpnia, z tym że myśleliśmy jechać samochodem, i trzy osoby z tyłu.
Pytanie czy to nie głupi pomysł ? około 20 godzin się będzie jechało, wiadomo że postoje co 2-3 godziny ( albo i częściej bo mnie się w podróży non stop chce siku :] tylko czy ta pozycja siedząca tyle godzin nic mi i bobasowi nie zaszkodzi ?
bede wtedy gdzieś w 21 tygodniu, hmmmmm ?
Zapytaj lekarza !!!! Mysmy mieli jechac do Rzymu do mojego brata ,tez samochodem 24h drogi ....ale zwatpilam ....boje sie i maz tez juz zwatpil. Ale podpytaj lekarza moze on ci doradzi !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry