D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja dzis robie ogórkowa:-) hihilaseczki co robicie na obiadek??
ja pomidorowke z rycem..ale na drugienie mam zadnej koncepcji chyba walne mezowi pyzy z miesem i boczkiem..a sobie daruje drugie ze wzgleddu na to ze utylam 2 kg...
a mialam chudnac..;/
wika lekarze najprosciej skaza zmiana mleka masci sterydowe...zeby im dupy za przeproszeniem nie truc...No z ta skaza niby nie wiadomo ale znajac szczescnie pewnie jest ;(;(;( jakos nie umiem póki co sobie z tym poradzic płakać mi sie chce sorki ze sieje panike... ale jak pediatra mowi skaza to wiecie... alergolog przez tel powiedziala zeby jeszcze nie zmieniac mleka a pedistra zeby zmienic zeby na cale cialo z policzkow nie poszlo to zaczerwienienie i niewiem co robic... kogo sluchac...
łzy mi leca jak malemu dziecku... dobrze ze maly zasnal na chwile...
Luuuzna bo śmiech dziecka to najwspanialsza rzecz pod słońcem
Mówimy podobnie bo ja używam określenia KOMPU LOMPU![]()
Hej dziewczyny,
a ja chętnie wprowadziłabym łatwy plan dnia, ale język niemowląt czytam już kilka miesięcy :-) czas mam jedynie wieczorem w łóżku, ale po kilku stronach odpływam. Lajtway napisz mi, może być na priv, jak to u was wygląda.
I mam pytanko o kąpiel. Kąpiecie jeszcze w wanienkach? Mój Franek już się ledwo mieści, a mam tą większą. Jakie macie pomysły co dalej? Ja wanny nie mam, mam głęboki brodzik, ale nie wiem czy tam będzie się go łatwo kąpać, bo "szerokość" ruchów krępuje kabina.
czesc dziewczynki!!! Widze ze jestem dzis pierwsza))
Zaczelam dzien w dobrym humorku,bo maly przespal calutka nocjak zasnal wczoraj o 19tej to obudzil sie dzis o 6tej najadl sie i spi dalej
kochane to moje dziecko,byle nie zapeszyc...
Lece teraz do lazienki zrobic ze soba porzadek a wy mi sie juz budzcie!!! co bede tak sama hihihi
Temat kąpieli i przypomniało mi się;-)to jest świetny wynalazek jak nasze dzieci będą już siedziały w kąpieli, czyli juz całkiem niedługo, koleżanka takie krzesełko do kąpieli miała i była zadowolona, nazywa się to flipper
![]()
Maarta z tym przetrzymaniem w nocy to chyba nie u nas
Jak kiedyś czekałam jak się zaczynał wiercić w nocy bo miałam nadzieję że może jednak będzie spał dalej to za każdym razem tak się rozbudzał że albo musiałam brać go do łóżka i zasypiał przy cycu ( tak jest teraz) albo nie spał 3 h..tak jak w dzień i dopiero jak robił się zmęczony to zasypiał
Z dwojga złego wolę go potem oduczać spania z nami( z Hania raz dwa mi poszło) niz żeby robił sobie te przerwy w nocy
Widać takie mam dzieci że potrzebuję tego nocnego duldania
Hanię karmiłam 14 miesięcy..a ostatnie 3 to piła wlaśnie tylko w nocy... i pomały rezygnowałam z kolejnych aż w końcu piła tylko koło 5 a raz nie obudziła się po prostu...i skończyła sama![]()
Czesc![]()
dziewczyny, powiedzcie mi jak wy spędzacie dzień z dzieciakami? w co się z nimi bawicie?
bo mojemu się już wszystko nudzii nie potrafię go zainteresować :-(
ja jak wstaje rano to leze znim i spiewam mu piosenki, rozbiera go do naga i caluje po brzuchudziewczyny, powiedzcie mi jak wy spędzacie dzień z dzieciakami? w co się z nimi bawicie?
bo mojemu się już wszystko nudzii nie potrafię go zainteresować :-(