Chérie
Mama Danielka
a co myślicie o tym mleczku?
HUMANA 1 Plus Mleko z bananami - od urodzenia
trochę mnie zdziwiły te banany
trochę mnie zdziwiły te banany

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja jak bylam mala to mialam skaze do 3 r.z. i wlasnie humane mi musieli podawacDaniel nie akceptował właśnie Bebilonu, miał straszne bóle brzuszka po nim. Jadł Nan HA i nic mu nie było ale słyszałam, że nie powinno się dziecku bez alergii podawać hipoalergicznego mleka.
tylko ciekawi mnie ta Humana.
oooo...ciekawe chyba kupie jedno opakowanie i sprawdzea co myślicie o tym mleczku?
trochę mnie zdziwiły te banany![]()
witam się :-)
mama wyspana jak nigdy - Daniel zasnął o 19, zjadł o 23 240ml mieszanki i obudził się o 7 rano, jupiżeby mu tak zostało...
jestem w trakcie wprowadzania łatwego planu i trzeci dzień z rzędu Daniel zasypia o 10 rano i śpi jakieś 1,5 godziny. zobaczymy jak to dziś będzie.
mam pytanko: pisałam już o tym na innym wątku ale nie dostałam odpowiedzi, skoro Daniel nie ma skazy białkowej, to czy mogę zmienić mu mleko modyfikowane? i na jakie? zastanawiam się nad Nan Active. wiem że kilka z Was je podaje, co o nim myślicie?
albo Humana Premium Plus (ze względów takich, że ja byłam karmiona tym mlekiem, a byłam kolkowcem strasznym i miałam problemy z kupkami).
bo cycem karmię już tylko rano po obudzeniu i wieczorem przed zaśnięciem.
Daffi jak palce? pomaga maść?
osz ty..ja ci takiego posta ladnego napisalas a ty go pominelas!!!!!!!!!

lecę szukać!lecę szukać!
nie miałam kiedy nadrabiać :-(
Też ciekawe to mleczko, ąle ja nie zmieniam bo Aleks najada się NANema co myślicie o tym mleczku?
trochę mnie zdziwiły te banany![]()
Cherie Twoja masc czyni cuda!!!!!!!!!!
ten palec co sie z nim meczylam 2,5miesiaca juz prawie zagojony... znikla opuchlizna kolor skory jest normalny nie czerowny i skora z niego nie schodzi... jeszcze tylko u drugiej stopy dokoncze leczenie i rewelacja!
nosz wdzeczna to ja Ci jestem... daj adres mi sowj... wysle Ci jakiegos bonusa za to i za recepte:-)