Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety nie kazde dziecko lubi nosidło lub chustę.... jak chce sie nosić to tzreba stopniowo przyzwyczajać maluszka.nie wygodne to nosidelko dla nas,mysle ze dziecko tez nie jest z niego zachwycone. jak na razie to nosidelko lezy w szafie...
Ja w szpitalu wszytsko wypełniłam i nic nie dostałam;-(po wypelnieniu ankiet w szpitalu przysylaja teraz ulotki reklamowe z probkami produktow dla dzieciaczkow i dodatkowo byl kupon na odebranie drugiej takiej paczuszki w rossmanie.... Ja na razie nie dostałam nic oprocz listu z próbka mleka hippa 2...Tez chce paczke !!!
Nio szkoda.... jakes fatum nad tymi moimi chłopakami wisi.....:-( a Antek po operacji zblokował sie inic nie mówił.... no ale bedę dobrej myśli...marta100 przykro mi, że Piotrusia nie ominie operacja, biedaczek. z tego co pamiętam pisałąś, że Antoś miał problemy po operacji, mam nadzieje, że Piotrus dużo lepiej to przejdzie. jestes dzielna więc napewno dacie sobie rade!
bedzie dobrze Martuś zobaczysz- trzymamy kciukiNio szkoda.... jakes fatum nad tymi moimi chłopakami wisi.....:-( a Antek po operacji zblokował sie inic nie mówił.... no ale bedę dobrej myśli...
Jjku dziewczyny jak mnie wkurza to skakanie po watkach. Na otwarty , na zamkniety.
Co innego watki temayczne ale watek oficjalny i sekretny mnie drazni.
Poszukajmy jak tu zrobic jeden ogolny ale zamkniety , ktory dziala na tej samej zasadzie jak ten tutaj.
DAFFI dziekuje za wszystko :*
no i 'dziekuje' pani Agnieszce K z Siedlec ..![]()
tez jestem ciekawa .. ale jedna z nas na pewno![]()